Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: Δε νιώθω άνετα στη Σουζούκα!

Ελλάδα 9:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hamilton: Δε νιώθω άνετα στη Σουζούκα!

FORMULA 1

Hamilton: Δε νιώθω άνετα στη Σουζούκα!

FORMULA 1

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ξεκινά το Grand Prix Ιαπωνίας από τη 2η θέση στην εκκίνηση. Από την ίδια θέση εκκινούσε και πέρυσι όπου κατόρθωσε να κερδίσει για 1η φορά στην καριέρα του σ’ αυτή την πίστα.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο ίδιος εξηγεί το γιατί: «Είναι κακή πίστα για μένα. Δεν ξέρω γιατί αλλά ποτέ δεν ένιωσα άνετα στη συγκεκριμένη διαδρομή. Λατρεύω την πίστα αυτή αλλά δεν έχω νιώσει ποτέ άνετα εδώ. Μαντεύω πως ποτέ δεν έχω πετύχει το ιδανικό σετάρισμα. Προφανώς κάτι σε μένα φταίει εντάξει κάποιες φορές στο παρελθόν δεν είχα και ανταγωνιστικό αυτοκίνητο αλλά γενικά φταίω εγώ. Ήρθα συγκεντρωμένος και προετοιμασμένος αλλά δεν νιώθω άνετα είναι περίεργο το συναίσθημα. Σήμερα στις δοκιμές κατάφερα σε σημαντικό βαθμό να το αντιμετωπίσω όπως και πέρυσι στο βρεγμένο τα πήγα καλά».

Ο Hamilton δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την pole καθώς η διαδικασία διεκόπη λόγω της εξόδου του Kvyat λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Στην πρώτη του προσπάθεια στο Q3 είχε κάνει οδηγικό λάθος και ήταν μόλις 76 χιλιοστά πιο αργός από το Rosberg.

Advertisement
Advertisement

Ο Γερμανός οδηγός της Mercedes έχει να κερδίσει από την Αυστρία φέτος και δεν έχει κερδίσει ποτέ στη Σουζούκα. Από τις τελευταίες 26 φορές που έγινε αγώνας στη Σουζούκα μόνο στις 12 έχει κερδίσει ο poleman.

H εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί αύριο στις 08:00 ώρα Ελλάδος, με Live μετάδοση από τον OTE TV. Η τηλεόραση του Alpha θα μεταδώσει τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση στις 2 το μεσημέρι.