Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H ψυχολογία του πρωταθλητή!

Ελλάδα 19:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H ψυχολογία του πρωταθλητή!

FORMULA 1

H ψυχολογία του πρωταθλητή!

FORMULA 1

Ο Lewis Hamilton επαίρεται πως έχει αφήσει πίσω του όσα συνέβησαν στο Μονακό επικεντρώνοντας την προσοχή του στο Καναδικό GP και την διεκδίκηση του τίτλου.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Μετά από 6 αγώνες φέτος ο Hamilton έχει κερδίσει τους μισούς, ενώ στους δυο τελευταίους έχει κυριαρχήσει ο άλλος οδηγός της Mercedes, Nico Rosberg. Στους δυο… τρίτος δε χωράει ακόμη και αν τον λένε Vettel προφανώς η μάχη του τίτλου θα κριθεί ανάμεσα στους οδηγούς της Mercedes. Ο Hamilton προηγείται στη βαθμολογία με 126 βαθμούς και ακολουθεί ο Rosberg με 116.

Στον προηγούμενο αγώνα στο Μονακό ο Hamilton έχασε μια βέβαιη νίκη καθώς η ομάδα πήρε απόφαση να του αλλάξει ελαστικά ενώ δεν χρειάζονταν. Ο Βρετανός πήγαινε να αυξήσει τη διαφορά του από το Rosberg που ήταν 2ος κατά 7 βαθμούς αλλά τελικά την είδε να μειώνεται κατά 10 αφού τελικά τερμάτισε 3ος.

Advertisement
Advertisement

Αναφερόμενος στο Μονακό αλλά και τη συνέχεια ο Hamilton τόνισε: «Δεν κοιτάω πίσω. Κοιτάω μπροστά, σκέφτομαι τον επόμενο αγώνα και απασχολώ το μυαλό μου με άλλα πράγματα όπως η προπόνηση. Θέλω να παρουσιαστώ δυνατός αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν έχει καμία σχέση το τι έγινε στο παρελθόν, ούτε μπορώ να κάνω πλέον κάτι γι’ αυτό, οπότε δεν έχει σημασία να το συζητάμε. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το Μονακό αλλά δε θέλω να τα δω. Προχώρησα, δεν το σκέφτομαι καν. Έχω επικεντρώσει την προσοχή μου σ’ αυτά που θα συμβούν. Δεν μπορώ ν’ αλλάξω όσα συνέβησαν. Θέλω να κρατήσω τον τίτλο σ’ αυτό συγκεντρώνομαι. Δεν έχει καμιά σημασία πως νιώθω, ή πως ένιωθα. Δε νιώθω τίποτα. Εμπιστεύομαι πλήρως την ομάδα, έχουμε πετύχει απίστευτα πράγματα μαζί δεν μπορεί ένας αγώνας να διαλύσει τα θεμέλια που έχουμε βάλει».

Ο Hamilton μιλά χτες στους δημοσιογράφους στο Μόντρεαλ

Ο Hamilton μιλά χτες στους δημοσιογράφους στο Μόντρεαλ

Αυτή την Κυριακή θα διεξαχθεί στην πίστα Gilles Villeneuve στο Μόντρεαλ του Καναδά, ο 7ος αγώνας του πρωταθλήματος. Ο Hamilton έχει κερδίσει 3 φορές εκεί από το 2007 έως σήμερα, οσάκις τερματίζει κερδίζει σ’ αυτόν τον αγώνα για ν’ ακριβολογούμε.