Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H πιο γρήγορη παραίτηση στην ιστορία της F1;

Ελλάδα 22:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H πιο γρήγορη παραίτηση στην ιστορία της F1;

FORMULA 1

H πιο γρήγορη παραίτηση στην ιστορία της F1;

FORMULA 1

Όσο ξαφνικά έκανε την επανεμφάνισή του στη Formula 1, το ίδιο ξαφνικά και αναπάντεχα ανακοίνωσε πως αποχωρεί. Ο λόγος για τον πρώην οδηγό της Formula 1, Christijan Albers που παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής της Caterham.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O Ολλανδός που πήρε τα ηνία της ομάδας του Λίφιλντ όταν αυτή πουλήθηκε από τον Tony Fernandes σε μία ομάδα επενδυτών που έχουν ως σύμβουλο τον Colin Kolles, δεν έμεινε στο ρόλο αυτό ούτε δύο μήνες!

Όσο για τους λόγους παραίτησής του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Caterham λίγο μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix Ιταλίας, ήταν προσωπικοί…

Advertisement
Advertisement

Τους τελευταίος μήνες αφιέρωσα όλη μου την ενέργεια στην  προσπάθεια η εξαγορά της ομάδας να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους επενδυτές, τους σπόνσορες και όλα τα μέλη της Caterham F1. Με αυτό το στόχο δούλεψα ακούραστα επιδιώκοντας την αναδιάρθρωση της ομάδας, με παράλληλη στόχο τη βελτίωση του μονοθεσίου. Για προσωπικούς λόγους και θέλοντας να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, παραιτούμε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Caterham F1. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα για το μέλλον“, ήταν τα λόγια του Albers.

Τη θέση του θα πάρει ο Manfredi Ravetto που ουσιαστικά ήταν το δεξί του χέρι, ως αναπληρωτής διευθυντής της ομάδας.