FORMULA 1

H καλύτερη ανάμνηση του Ricciardo

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H καλύτερη ανάμνηση του Ricciardo

FORMULA 1

H καλύτερη ανάμνηση του Ricciardo

FORMULA 1

Η πίστα της Βουδαπέστης φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο τον δέκατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 και πρόκειται για έναν αγώνα… ορόσημο για τον Daniel Ricciardo.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (@PanosSeitanidis)

O οδηγός της Red Bull Racing πανηγύρισε πέρυσι τη νίκη στο Χανγκαρόρινγκ, μία από τις τρεις που πήρε μέσα στο 2014. Και σύμφωνα με τον ίδιο, η καλύτερη…

«Μου αρέσουν αυτοί οι καλοκαιρινοί αγώνες, με υψηλές θερμοκρασίες και καλό καιρό. Επίσης είναι ο τελευταίος αγώνας πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα και όλοι είναι σε καλή διάθεση. Η αγωνιστική διαδρομή είναι πολύ ωραία, ιδανική για ένα γρήγορο γύρο στις κατατακτήριες δοκιμές. Είναι στενή, με συνεχείς αλλαγές κατεύθυνσης και αναπηδήσεις. Ο περυσινός αγώνας ήταν πολύ καλός για εμένα. Από τις τρεις νίκες που πανηγύρισα πέρυσι, αυτή ήταν η συναρπαστικότερη. Δεδομένων των προσπεράσεων που χρειάστηκε να κάνω για να πάρω τη νίκη, ίσως ήταν η καλύτερη μου εμφάνιση πέρυσι», είπε ο Αυστραλός.

Advertisement
Advertisement

Το Grand Prix Ουγγαρίας θα μεταδοθεί LIVE από τον OTE TV και την τηλεόραση του Alpha, όπου το F1 Countdown αρχίζει στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.