Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H Honda εξέπληξε τον Hamilton

Ελλάδα 1:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Honda εξέπληξε τον Hamilton

FORMULA 1

H Honda εξέπληξε τον Hamilton

FORMULA 1

Πριν την πρεμιέρα της Αυστραλίας λίγοι θα πόνταραν στην παρουσία ενός οδηγού της Red Bull Racing–Honda στο βάθρο. Πόσο μάλλον βάσει καθαρής απόδοσης, σε έναν αγώνα χωρίς safety car και ανακατατάξεις!

Advertisement
Advertisement

O Max Verstappen τερμάτισε τρίτος, προσπερνώντας τη Ferrari του Sebastian Vettel και πιέζοντας τη Mercedes του Lewis Hamilton. Πράγμα που ομολογουμένως  δεν φάνταζε πολύ πιθανό βάσει της έως τώρα παρουσίας της Honda.

Να όμως που οι Ιάπωνες φαίνεται πως επιτέλους βρήκαν τη χρυσή τομή και οι υβριδικές τους μηχανές απολαμβάνουν περισσότερη αξιοπιστία αλλά και περισσότερη δύναμη σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Και η επιβράβευση ήρθε με το βάθρο, που είναι το πρώτο για την ιαπωνική εταιρεία από το βρετανικό Grand Prix του 2008 που είχε διεξαχθεί στην πίστα του Σίλβερστοουν.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα σε εκείνους που ξαφνιάστηκαν από τα παραπάνω, ήταν και ο Hamilton. Ο Βρετανός είπε: «Ήταν σε θέση να περάσουν τη Ferrari, πιστεύω αυτό είναι φανταστικό! Οι Red Bull είναι σε παρόμοιο επίπεδο με εμάς και πιστεύω πως θα έχουμε μία σπουδαία μάχη ανάμεσα στις τρεις ομάδες. Είμαι σίγουρος πως για τη Ferrari απλά κάτι πήγε στραβά αυτό το Σαββατοκύριακο, είμαι σίγουρος πως το μονοθέσιό τους είναι καλό. Θα είναι μία ενδιαφέρουσα σεζόν».