Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H Formula 1 τρόμαζε τον Rosberg!

Ελλάδα 13:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Formula 1 τρόμαζε τον Rosberg!

FORMULA 1

H Formula 1 τρόμαζε τον Rosberg!

FORMULA 1

Στην αποκάλυψη πως υπήρχαν στιγμές που φοβόταν πίσω από το τιμόνι ενώ βρισκόταν στον μαγικό κόσμο της Formula 1, προχώρησε ο Nico Rosberg.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2016 που σόκαρε την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από την ενεργό δράση αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου, μίλησε για τις απαιτήσεις του σπορ.

Advertisement
Advertisement

«Πρέπει να παραδεχθώ πως υπάρχουν στιγμές που παρακολουθώ F1 και σκέφτομαι ‘ευτυχώς που δεν είμαι σε αυτό το μονοθέσιο. Όπως για παράδειγμα στο Μπακού. Όπου αγωνίζονται στους δρόμους μίας πόλης κινούμενοι με 360 km/h, χιλιοστά από τον τοίχο. Σε αντίθεση με άλλους οδηγούς, δεν είμαι πραγματικά ατρόμητος. Υπήρχαν στιγμές που φοβόμουν», παραδέχθηκε ο Rosberg σε συνέντευξή του στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ZDF.

O 33χρονος Γερμανός αγωνιζόταν στη Formula 1 από το 2006 έως και το 2016. Έτρεξε σε 206 Grand Prix κι εκτός από τον παγκόσμιο τίτλο στην τελευταία του σεζόν, πανηγύρισε συνολικά 23 νίκες, 57 παρουσίες στο βάθρο, 30 pole positions ενώ πέτυχε και 20 φορές τον ταχύτερο γύρο.

Advertisement
Advertisement