Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H FIA απελευθέρωσε τα team radio!

Ελλάδα 18:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H FIA απελευθέρωσε τα team radio!

FORMULA 1

H FIA απελευθέρωσε τα team radio!

FORMULA 1

Πλήρης ανατροπή δεδομένων σχετικά με τους περιορισμούς που είχε θέσει η FIA σχετικά με την επικοινωνία των ομάδων με τους οδηγούς κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Όπως αποφάσισε το Strategy Group της F1, αρχής γενομένης από το Grand Prix Γερμανίας που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Χόκενχαϊμ, θα υπάρχει πλήρης ελευθερία σε όσα θα μπορούν να ειπωθούν μέσω team radio.

Όλα αυτά μετά από μία περίοδο έντονης κριτικής προς την παγκόσμια ομοσπονδία, σχετικά με τους αυστηρούς περιορισμούς, τις τιμωρίες αλλά και τα… διαφορετικά μέτρα και σταθμά σχετικά με την κρίση των αγωνοδικών.

Advertisement
Advertisement

Στη συνάντηση λοιπόν εκπροσώπων έξι κορυφαίων ομάδων, του προέδρου της FIA Jean Todt και του κατόχου των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, Bernie Ecclestone, από εδώ και πέρα υπάρχει πλήρης ελευθερία, με μοναδική εξαίρεση το γύρο σχηματισμού όπου δεν θα υπάρχει επικοινωνία. Κι αυτό για να μη λαμβάνουν οι οδηγοί οδηγίες σχετικά με τις ρυθμίσεις του συμπλέκτη και άλλους τομείς που αφορούν στη διαδικασία της εκκίνησης.

GPRussia16-start-c640