Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H Ferrari ήθελε τον… Ιταλό της!

Ελλάδα 13:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ferrari ήθελε τον… Ιταλό της!

FORMULA 1

H Ferrari ήθελε τον… Ιταλό της!

FORMULA 1

Ο βετεράνος οδηγός της Formula 1 και νυν τηλεσχολιαστής, David Coulthard, αναφέρθηκε στον νέο επικεφαλής της Gestione Sportiva στη Ferrari, Maurizio Arrivabene. Κι όπως ενδεχομένως μπορείτε να μαντέψετε και από τον τίτλο μας, ο Σκοτσέζος στάζει… μέλι για τον Ιταλό!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

«Ο Arrivabene επανέφερε την ιταλική φινέτσα στη Ferrari. Σίγουρα η Ferrari είναι ανανεωμένη και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην αποχώρηση του Fernando Alonso και την έλευση του Sebastian Vettel. Ο Marco Mattiacci, ο προκάτοχος του Arrivabene, δεν κατάφερε σε κανένα επίπεδο να βελτιώσει τα πράγματα. Δεν συνδεόταν ούτε με τα paddock ούτε με την πολιτική γύρω από την F1. Είναι ένα σπορ που δεν μπορείς να λειτουργείς βάσει αριθμών. Αν ίσχυε αυτό, τότε αντί να αποτύχει παταγωδώς, η Toyota θα είναι κυριαρχήσει στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Αντίθετα λοιπόν από τον Mattiacci, o Arrivabene κάνει όλες τις σωστές κινήσεις», έγραψε ο Coulthard στη στήλη του στο bbcsport.

Μετά την αποτυχία και του 2014, στο τέλος της περασμένης σεζόν άλλαξαν πολλά στο στρατόπεδο της Ferrari. Οδηγοί, τεχνικοί αλλά και το μεγάλο αφεντικό της ομάδας. Παρότι σίγουρα μερίδιο της έως τώρα φετινής επιτυχίας της Scuderia οφείλεται στη δουλειά και όσων αποχώρησαν τους προηγούμενους μήνες καθώς είχαν ήδη δουλέψει πάνω στην SF15-T, η ηγεσία του Arrivabene δείχνει να έχει βάλει ξανά την ιταλική ομάδα στο σωστό δρόμο.

O Sebastian Vettel κατακτά την καρό σημαία στη Μαλαισία. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ferrari μετά από σχεδόν δύο χρόνια!

Advertisement
Advertisement