Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H ανακοίνωση του Marchionne για τη νίκη της Ferrari

Ελλάδα 10:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ανακοίνωση του Marchionne για τη νίκη της Ferrari

FORMULA 1

H ανακοίνωση του Marchionne για τη νίκη της Ferrari

FORMULA 1

Χαράς Ευαγγέλια στο στρατόπεδο της Scuderia Ferrari καθώς ο Sebastian Vettel επικράτησε στο Grand Prix Αυστραλίας με το οποίο άνοιξε η αυλαία του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Η 225η νίκη στην ιστορία της ιταλικής ομάδας φέρνει για πρώτη φορά στην εποχή των V6 Turbo Hybrid κάποια ομάδα πλην της Mercedes στην κορυφή της βαθμολογίας και επιτρέπει στους κόκκινους να κοιτούν τη συνέχεια της σεζόν με αισιοδοξία.

Πριν καλά-καλά στεγνώσουν οι σαμπάνιες από τους πανηγυρισμούς στη Μελβούρνη, ο πρόεδρος της Ferrari Sergio Marchionne, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση που αναφέρεται στους δύο επίσημους οδηγούς της, τη σκληρή δουλειά των μελών της αλλά και το ντεμπούτο του εφεδρικού οδηγού της, Antonio Giovinazzi, που έκανε ντεμπούτο τρέχοντας με τη Sauber.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά, ο Marchionne έγραψε:

«Καιρός ήταν! Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και τους tifosi μας, που στάθηκαν στο πλάι της ομάδας όλη αυτή την περίοδο. Περιμέναμε αυτή τη νίκη περίπου ενάμιση χρόνο! Το να ακουστεί ξανά ο ιταλικός εθνικός ύμνος στο βάθρο ήταν κάτι πολύ συγκινητικό.
O Sebastian έκανε σπουδαίο αγώνα και είμαι σίγουρος πως και ο Kimi θα μάχεται σύντομα δίπλα στον teammate του. Φυσικά αυτή η νίκη ανήκει σε όλη την ομάδα, τόσο στην πίστα όσο και πίσω στο Μαρανέλο, καθώς η ομαδική δουλειά είναι ο μοναδικός τρόπος να πετύχεις μεγάλους στόχους.

marchionne-ferrari-presscon640

Advertisement

 

Συγχαρητήρια και στον Antonio για το ντεμπούτο του στη Formula 1.
Ωστόσο τώρα είναι απαραίτητο να θυμόμαστε πως δεν φτάσαμε στον προορισμό αλλά απλά κάναμε το πρώτο βήμα σε ένα μακρύ δρόμο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να βελτιωνόμαστε μέρα με την ημέρα
».

Advertisement