Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Grand Prix της Formula 1 στο Long Beach;

Ελλάδα 10:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Grand Prix της Formula 1 στο Long Beach;

FORMULA 1

Grand Prix της Formula 1 στο Long Beach;

FORMULA 1

Έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τη τελευταία φορά που οι δρόμοι της πολιτείας της Καλιφόρνια φιλοξένησαν μονοθέσια της Formula 1. Ίσως όμως αυτό να συμβεί ξανά τα επόμενα χρόνια. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Το σιρκουί πόλης του Long Beach έχει συμβόλαιο με το πρωτάθλημα IndyCar που ολοκληρώνεται το 2014 και ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστον, έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις. Είναι άλλωστε δεδομένη η πρόθεση του να προσθέσει στο καλεντάρι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού κι άλλους αγώνες επί Αμερικανικού εδάφους.

Αυτός του Ώστιν στο Τέξας αποδείχθηκε άκρως http://www.phpaide.com/demos/PowerPetition/index.php?page=1 επιτυχημένος, του χρόνου αναμένεται να γίνει ο αγώνας που ματαιώθηκε φέτος στους δρόμους του Νιου Τζέρσεϊ και ο 82χρονος θέλει διακαώς έναν αγώνα και στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Λονγκ Μπιτς που φιλοξενούσε Grand Prix από το 1975 έως και το 1983, φαντάζει ιδανική περίπτωση αν και οι ιδιοκτήτες των δικαιωμάτων του συγκεκριμένου αγώνα, Κέβικ Καλκχόβεν και Τζέραλντ Φορσάιθ, δεν φέρονται διατεθειμένοι να ενδώσουν χωρίς αξιοσέβαστο χρηματικό δέλεαρ.[nggallery id=2504]

Advertisement
Advertisement