Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

GP Μονακό: Στο ρυθμό των πάντοκ

Ελλάδα 15:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

GP Μονακό: Στο ρυθμό των πάντοκ

FORMULA 1

GP Μονακό: Στο ρυθμό των πάντοκ

FORMULA 1

Πέρα από τα αγωνιστικά δρώμενα στο λιμάνι του Μόντε Κάρλο παίζεται και ένα άλλο εξίσου ενδιαφέρον παιχνίδι αυτό της λάμψης και των διασημοτήτων. Χτες παρά τη βροχή αρκετοί επώνυμοι έκαναν την εμφάνισή τους στα πάντοκ των ομάδων αλλά και στις κερκίδες. Του Τ. Πουρναράκη

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσά τους ηθοποιοί όπως ο Μάικλ Ντάγκλας , η Κάμερον Ντίαζ, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και ο Λίαμ Κάνινγχαμ.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας “Rush” Ρον Χάουαρντ που πραγματεύεται την κόντρα Λάουντα – Χαντ το 1976 ξεναγήθηκε στα πιτ της Ferrari προτού αναφερθεί στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο. Μαζί του βρέθηκε και ο γιος του αείμνηστου θρυλικού playboy, Τζέιμς Χαντ, Τομ ο οποίος φώτισε μια άλλη πλευρά του πατέρα του, αυτή του οικογενειάρχη. Ο Τζέιμς Χαντ πέθανε το 1993 στα 45 του από καρδιακή προσβολή.

Ο συνάδελφος του Χάουαρντ, Τζορτζ Λούκας επίσης βρέθηκε στα πιτ αλλά δεν συναντήθηκαν. Στο Energy Station της Red Bull γίνεται χαμός από ακροβατικά και μηχανές ενώ εμφανίστηκε και ο άνθρωπος – μύθος πλέον, ο θρυλικός Φέλιξ Μπάουμγκαρντερ που πριν λίγους μήνες επιχείρησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία άλμα από τη στρατόσφαιρα στο πλαίσιο του Red Bull Stratos.

Advertisement
Advertisement

Στα πάντοκ εθεάθη και ο Μίκα Χάκινεν με την φίλη του (σ.σ πρώην στρίπερ) ονόματι Μαρκέτα Κρομότοβα.

Χτες βράδυ στο λιμάνι τα πάρτι των χορηγών έδιναν και έπαιρναν αλλά κανένα δε πλησίασε σε ένταση και μεγαλοπρέπεια αυτό που έδωσε την Πέμπτη ο βαθύπλουτος Ινδός και ιδιοκτήτης της Force India, Βιτζάι Μαλία στο India Empress, μήκους 110 μέτρων.

Το μόνο που έλειψε από τη χθεσινή ημέρα ήταν τα κορίτσια με τα μπικίνι στα ντεκ των σκαφών καθότι η θερμοκρασία αέρα ήταν στους 17 βαθμούς Κελσίου. Σήμερα όμως η μέρα στο Πριγκηπάτο προβλέπεται αρκετά πιο ζεστή οπότε πιστεύουμε πως θα έχουμε θέμα….

Advertisement

Η εκκίνηση στο GP του Μονακό θα δοθεί σήμερα στις 15:00 ώρα Ελλάδος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1, την ΕΡΤ HD και τον ΟΤΕ. Νωρίτερα και συγκεκριμένα από τις 14:00 σε ειδική εκπομπή Pre Race Show της EΡΤ με καλεσμένο το Λάμπρο Αθανασούλα μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα των χθεσινών συγκλονιστικών κατατακτήριων δοκιμών.

Advertisement