Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

GP ΗΠΑ: Ταχύτερος και στο FP2 o Hamilton (video)

Ελλάδα 10:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

GP ΗΠΑ: Ταχύτερος και στο FP2 o Hamilton (video)

FORMULA 1

GP ΗΠΑ: Ταχύτερος και στο FP2 o Hamilton (video)

FORMULA 1

H βροχή επηρέασε ξανά το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που λαμβάνει χώρα στην εντυπωσιακή πίστα του Ώστιν, με τα πρώτα πενήντα λεπτά της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών να είναι άνευ δράσης.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όταν βελτιώθηκαν οι συνθήκες αλλά και η κατάσταση του οδοστρώματος στο Circuit of the Americas, βγήκαν οι περισσότεροι οδηγοί στην πίστα αλλά είναι σαφές πως οι χρόνοι μόνο ενδεικτικοί δεν είναι.

Πάντως ο Lewis Hamilton σημείωσε ξανά την καλύτερη επίδοση. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής βγήκε από το γκαράζ της Mercedes με μόλις πέντε λεπτά να απομένουν για το φινάλε της διαδικασίας.

Ωστόσο έκανε με τη μία τον καλύτερο χρόνο, στα 1.4 δευτερόλεπτα κάτω από τον Pierre Gasly της Scuderia Toro Rosso. Ο Γάλλος προσπάθησε να απαντήσει αλλά παρέμεινε δεύτερος, με τον teammate του το 2019, Max Verstappen να συμπληρώνει το Top3.

Advertisement

Οι Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas, Romain Grosjean και Kevin Magnussen δεν βγήκαν καν για να σημειώσουν χρόνο. Άλλωστε με το δελτίο καιρού να μιλάει για βροχή και αύριο, το να προφυλάξουν σετ ελαστικών για ενδιάμεσες και ακραίες συνθήκες, φαντάζει λογική κίνηση.

Αναλυτικά η κατάταξη του FP2:

Advertisement

usa18-fp2-times640

Δείτε όλα όσα έγιναν στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του δέκατου-όγδοου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, στο video που ακολουθεί…