Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Γιατί βιάζεστε να πεθάνετε τον Schumi;

Ελλάδα 18:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί βιάζεστε να πεθάνετε τον Schumi;

FORMULA 1

Γιατί βιάζεστε να πεθάνετε τον Schumi;

FORMULA 1

Αναζητώντας τα κλασικά 5 λεπτά δημοσιότητας που έχει χάσει όταν έχασε και τη θέση του προέδρου της Ferrari, o Luca di Montezemolo έβαλε φωτιά στις φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του άτυχου Michael Schumacher.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

«Λαμβάνω συνέχεια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του και δεν είναι καλά. Ήταν σπουδαίος οδηγός αλλά αυτό το ατύχημα στο σκι τον κατέστρεψε», είπε ο Ιταλός στο περιθώριο εκδήλωσης στη γειτονική χώρα.

«Έχει υπάρξει ένας σπουδαίος πιλότος, με τον οποίο έχουμε μοιραστεί μία μεγάλη ανθρώπινη και επαγγελματική διαδρομή, είχαμε τη χαρά να αποκτήσουμε τα παιδιά μας σχεδόν παράλληλα. Η ζωή είναι πραγματικά περίεργη», συνεχισε ο Μοντετζέμολο.

Advertisement
Advertisement

Όσο για εκείνους που σχολίασαν ότι ο Σουμάχερ δεν λάμβανε μέτρα ασφαλείας όσο έκανε σκι ο Μοντετζέμολο απάντησε: «Δεν είναι αλήθεια ότι ο Μίκαελ είναι ριψοκίνδυνος σκιέρ. Εκτός πίστας ήταν πάντα προσεκτικός».

Τα λόγια του εύλογα δεδομένης της αδηφαγίας ορισμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης, γρήγορα μεταφράστηκαν στο ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 «έφυγε».

Προτού ανακοινωθεί κάτι τέτοιο επίσημα, διά στόματος δηλαδή της εκπροσώπου της οικογένειας Schumacher, αυτή η σκέψη δεν πρέπει να περνάει καν από το μυαλό μας. Ο Γερμανός συνεχίζει να δίνει τη μάχη του στο σπίτι του στο Γκλαντ της Ελβετίας, ένα κομμάτι του οποίου έχει μετατραπεί σε υπερσύγχρονη πτέρυγα νοσοκομείου.

Advertisement

Schumacher e Montezemolo festeggiano dopo la vittoria In questa gara Schumacher annuncera il ritiro dalle corse al termine della stagione.

Το πιθανότερο είναι να μην έχει σημειώσει ιδιαίτερη βελτίωση αλλά ο Montezemolo δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά στον Schumi – τουλάχιστον όχι όσο ο νυν πρόεδρο της FIA Jean Todt και ο τότε διευθυντής της Gestione Sportiva και μετέπειτα της Mercedes AMG Petronas, Ross Bran.

Advertisement

Άρα το πιθανότερο είναι απλά να μην υπάρχει καμία εξέλιξη και εκεί θα περιοριστούμε. Θυμηθείτε τι συνέβη στον Michael Schumacher και τον διετή αγώνα που δίνει, πατώντας εδώ.