Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Γιατί σκέφτεται τη Ferrari o Hamilton;

Ελλάδα 11:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί σκέφτεται τη Ferrari o Hamilton;

FORMULA 1

Γιατί σκέφτεται τη Ferrari o Hamilton;

FORMULA 1

Πίσω στο 2017 ο Lewis Hamilton είχε προκαλέσει αίσθηση όταν παραδέχθηκε πως η Ferrari αποτελεί όνειρο για κάθε οδηγό, εαυτού συμπεριλαμβανομένου.

Advertisement
Advertisement

Δύο χρόνια μετά, το θέμα έχει επανέλθει στο προσκήνιο, αν και όπως αντιλαμβάνεται το NewsAuto, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα θέμα που θα απασχολήσει ξανά για λίγο τα media, χωρίς όμως να κρύβει τίποτα περισσότερο από… θεωρία.

Όλα ξεκίνησαν με την παραδοχή του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, που δήλωσε πως στις διαπραγματεύσεις για το τελευταίο συμβόλαιο με τον Βρετανό, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Μαρανέλο.

Προφανώς ήταν θέμα χρόνου να τον ρωτήσει σχετικά η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport. Και ο Αυστριακός δεν της αρνήθηκε.

Advertisement
Advertisement

«Η Ferrari είναι ένα σπουδαίο brand, το πιο σημαντικό στην F1 και κάθε οδηγός ονειρεύεται να κερδίσει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα με το αλογάκι. Το κατανοώ πλήρως. Από την άλλη και η Mercedes έχει σπουδαία ιστορία και έχουμε αναβιώσει τις δόξες του παρελθόντος, πράγμα για το οποίο ο Lewis είναι περήφανος. Κανένας δεν ξέρει τι κρύβει το μέλλον. Ελπίζω να κλείσει την καριέρα του κατακτώντας περισσότερους τίτλους μαζί μας, αν και ξέρω πως όλοι επιθυμούν να οδηγήσουν κάποτε για τους ‘κόκκινους’», σχολίασε ο Wolff.

Πάντως στην έως τώρα σεζόν στο μαγικό κόσμο της Formula 1, η Mercedes έχει κάνει πέντε συνεχόμενα 1-2, αφήνοντας τη Scuderia σε ρόλο κομπάρσου.