Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η πρώτη φωτογραφία από το ατύχημα του Schumi

Ελλάδα 1:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πρώτη φωτογραφία από το ατύχημα του Schumi

FORMULA 1

Η πρώτη φωτογραφία από το ατύχημα του Schumi

FORMULA 1

Σκιέρ που βρισκόταν στο τελεφερίκ που περνούσε πάνω από το σημείο τραυματισμού του Michael Schumacher απαθανάτισε τη στιγμή. Στη φωτογραφία, φαίνονται οι διασώστες που έχουν σπεύσει στο πλευρό του άτυχου Γερμανού, με το ελικόπτερο να περιμένει.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Δημοσιοποιήθηκε από τη γερμανική εφημερίδα Bild και είναι λίγες στιγμές πριν την αερομεταφορά του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 στο νοσοκομείο της Μουτιέ, πριν μεταφερθεί στη συνέχεια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου πραγματοποιήθηκαν οι δύο επεμβάσεις και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως έχουν τονίσει οι γιατροί αρχικά το κράνος που φορούσε ο Schumacher και εν συνεχεία η άμεση βοήθεια που του παρασχέθηκε, είναι τα δύο στοιχεία που τον έχουν κρατήσει στη ζωή. Όπως έχει γνωστοποιηθεί, η πρώτη βοήθεια ήρθε εντός 6 λεπτών, με το ιατρικό ελικόπτερο με τους γιατρούς και τους διασώστες να καταφθάνει λίγο αργότερα.

Advertisement
Advertisement

Υπενθυμίζουμε πως ο Schumacher χτύπησε στο κεφάλι το πρωί της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου, όταν έκανε σκι με τον 14χρονο γιο του, Mick, και παρέα φίλων στις πλαγιές των γαλλικών Άλπεων στο χειμερινό θέρετρο της Μεριμπέλ.

Από εκείνη τη στιγμή έως τώρα, το NewsAuto έχει συνεχή ενημέρωση για τη πορεία της υγείας του άτυχου Γερμανού. Μπορείτε να διαβάσετε ιατρικά ανακοινωθέντα, δηλώσεις συναθλητών κ.α. πατώντας ΕΔΩ.