FORMULA 1

Σταμάτησε η εξέλιξη της VJM06!

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σταμάτησε η εξέλιξη της VJM06!

FORMULA 1

Σταμάτησε η εξέλιξη της VJM06!

FORMULA 1

Η Force India έχει ήδη στρέψει την προσοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2014, μιας και έχει ήδη εγκαταλείψει την προσπάθεια βελτίωσης του φετινού μονοθεσίου – της VJM06. Αυτό αποκάλυψε ο οδηγός της, Άντριαν Σούτιλ… ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η ινδική ομάδα να δίνει μεγάλη μάχη με τη McLaren για την πέμπτη θέση αλλά απ’ ότι φαίνεται, οι προτεραιότητες της είναι διαφορετικές.

“Δεν υπάρχει προγραμματισμός για κάποιο σημαντικό πακέτο αναβάθμισης για το υπόλοιπο της σεζόν. Μερικές όμως φορές, μπορεί να βγεις κερδισμένος ακόμα και βελτιστοποιώντας το πακέτο που ήδη έχεις. Παραμένω λοιπόν αισιόδοξος, καθώς θεωρώ πως έχουμε ακόμα πράγματα να πάρουμε από αυτό το μονοθέσιο  – ακόμα και χωρίς αναβαθμίσεις. Απλά πρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας του πακέτου που ήδη έχουμε”, σχολίασε ο Σούτιλ στο γερμανικό περιοδικό AMuS.

Μετά το Βελγικό Grand Prix, η Force India έμεινε στην έκτη θέση της κατάταξης των κατασκευαστών, με 61 πόντους, τέσσερις λιγότερους από τη McLaren. Δύσκολα όμως θα απειληθεί από την έβδομη Scuderia Toro Rosso που έχει μόλις 25.

Advertisement
Advertisement