Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 Vlog Μ. Βρετανίας με Σεϊτανίδη-Πουρναράκη

Ελλάδα 4:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1 Vlog Μ. Βρετανίας με Σεϊτανίδη-Πουρναράκη

FORMULA 1

F1 Vlog Μ. Βρετανίας με Σεϊτανίδη-Πουρναράκη

FORMULA 1

Στο ιστορικό σιρκουί του Σίλβερστοουν, εκεί που πριν από 69 χρόνια έλαβε χώρα ο πρώτος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος, είχαμε μία ακόμα εντυπωσιακή παράσταση!

Advertisement
Advertisement

Μετά το θρίλερ του Red Bull Ring και την εντυπωσιακή νίκη του Max Verstappen, η Mercedes ανέκαμψε όπως αναμενόταν επί βρετανικού εδάφους. Ωστόσο, το 1-2 των ασημί βελών ήρθε μετά από συναρπαστική μεταξύ τους μάχη και κρίθηκε (και) με την παρέμβαση του αυτοκινήτου ασφαλείας.

Πίσω τους οι «ταύροι» της Red Bull έδωσαν συνεχείς μάχες με τα κόκκινα άτια της Ferrari, πολλές εκ των οποίων κινήθηκαν και πέρα από τα όρια. Αποκορύφωμα, εκείνη με το άδοξο τέλος, όταν ο Sebastian Vettel έπεσε πάνω στον Max Verstappen.

Όλα αυτά σχολιάζονται στο νέο επεισόδιο του F1 Vlog, όπου ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όσα έγιναν στο σιρκουί του Νορθάμπτονσιρ, με τη βοήθεια ενός εκλεκτού καλεσμένου: του Τάκη Πουρναράκη.

Advertisement
Advertisement

Το δίδυμο με την πολυετή κοινή παρουσία στον τηλεοπτικό σχολιασμό των Grand Prix, αναφέρεται στη μάχη του τίτλου, το αστέρι του Charles Leclerc που ανατέλλει, τα συνεχή προβλήματα του Vettel, την ανάκαμψη της Honda που έχει δώσει φτερά στη Red Bull Racing αλλά και το εντυπωσιακό παγκόσμιο ρεκόρ της αυστριακής ομάδας σε ότι αφορά στο ταχύτερο pit stop στην ιστορία!

Το παρών, με τον δικό του εμφατικό τρόπο, δίνει και ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, ανεξάρτητος αγωνοδίκης, Χάρης Τρακάρης! Με τη σειρά του, τοποθετείται για τις αμφισβητούμενες φάσεις και αποκαλύπτει με πιο χωριό είναι αδελφοποιημένη πόλη η γενέτειρα του Sebastian Vettel, το Χέπενχαϊμ.

Όσο για το φινάλε, περιλαμβάνει τα σπαρταριστά Backstage των γυρισμάτων ενώ «τρέχει» κανονικά ο διαγωνισμός του F1 Vlog. Αν θέλετε και εσείς να διεκδικήσετε ένα επίσημο t-shirt και ένα καπελάκι της Red Bull Racing, συμπληρώστε την ειδική φόρμα και… καλή επιτυχία!

Advertisement