Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: O Wehrlein στη Sauber!

Ελλάδα 20:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: O Wehrlein στη Sauber!

FORMULA 1

F1: O Wehrlein στη Sauber!

FORMULA 1

Με την αλλαγή του χρόνου τοποθετήθηκε ένα κομβικό κομμάτι στα κενά του παζλ σχετικά με τη λίστα των οδηγών που θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017! Ο Pascal Wehrlein συμφώνησε με τη Sauber και αντικαθιστά τον Felipe Nasr!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η αποχώρηση του Βραζιλιάνου ήταν αναμενόμενη από τη στιγμή που έχασε την οικονομική στήριξη του βασικού χορηγού του. Όμως μέχρι πρότινος, οι επαφές του Wehrlein με τη Sauber είχαν «παγώσει» με εντολή του αγωνιστικού διευθυντή της Mercedes, Toto Wolff. Βλέπετε η αιφνίδια αποχώρηση του Nico Rosberg από την ενεργό δράση είχε σοκάρει άπαντες στο Μπράκλεϊ.

Ωστόσο το σημερινό ρεπορτάζ που επιβεβαιώνεται από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ που καλύπτουν την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναφέρει επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στον Γερμανό οδηγό και την ελβετική ομάδα. Άρα η Mercedes δεν θα ρισκάρει τοποθετώντας τον στο πλευρό του Lewis Hamilton, άρα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με τη Williams για να στρατολογήσει τον Valtteri Bottas.

Bottas out, Massa ξανά... in στη Williams!

Bottas out, Massa ξανά… in στη Williams!

Advertisement
Advertisement

Πράγμα που αυτόματα σημαίνει και πως ο Felipe Massa θα καθυστερήσει την αποχώρησή του από το σπορ και το 2017 θα οδηγεί στο πλευρό του νεαρού Lance Stroll.

Σύντομα αναμένουμε μαζικές ανακοινώσεις, αφού αυτές οι τρεις συμφωνίες είναι άμεσα συνδεμένες.