Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Με ανανεωμένο υβριδικό σύστημα η Ferrari

Ελλάδα 12:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F1: Με ανανεωμένο υβριδικό σύστημα η Ferrari

FORMULA 1

F1: Με ανανεωμένο υβριδικό σύστημα η Ferrari

FORMULA 1

Το τελευταίο της χαρτί στο κυνήγι της πολυπόθητης τρίτης θέσης στη βαθμολογία των κατασκευαστών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2021, θα παίξει η Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Κάθε ομάδα δικαιούται βάσει κανονισμών να κάνει κατά τη διάρκεια της σεζόν μόνο μία αναβάθμιση στις προδιαγραφές της υβριδικής της μηχανής. Η Scuderia είχε προαναγγείλει πως αυτή θα ερχόταν μετά το Ιταλικό Grand Prix και τελικά, στην προεπισκόπηση του Grand Prix Ρωσίας, επιβεβαίωσε πως θα τη δούμε στο Sochi.

Συγκεκριμένα, στην SF21 του Charles Leclerc, που θα αξιοποιήσει τη μονάδα που θα περιλαμβάνει αναβαθμισμένο υβριδικό σύστημα, το οποίο αναμένεται να προσφέρει περίπου δέκα επιπλέον άλογα.

Advertisement
Advertisement

Πρέπει να σημειωθεί πως θα ενσωματωθεί μόνο στο μονοθέσιο του Μονεγάσκου, που θα πάρει και την εύλογη ποινή στο grid του αγώνα της προσεχούς Κυριακής. Όσο για τον Carlos Sainz, θα πρέπει να περιμένει αφού η ιταλική ομάδα δεν θέλει να δει και τα δύο μονοθέσιά της στην ουρά του grid στον ίδιο αγώνα.

Το πότε είναι ασαφές, καθώς η σχετική ανακοίνωση έκανε λόγο για τον βέλτιστο συμβιβασμό ανάμεσα στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας αλλά σε συνάρτηση με το αντίκτυπο της ποινής για την αλλαγή της μονάδας.

Η Scuderia υποχώρησε στην τέταρτη θέση της κατάταξης, αφού στην έδρα της, τη Monza, η McLaren έκανε ανέλπιστα το 1-2 και κατάφερε να κερδίσει μία θέση και να είναι και 13.5 πόντους μπροστά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο F1 Vlog: Το GP όπου ο ουρανός… έπεσε στα κεφάλια μας (video)

Advertisement

Schumacher: Το ντοκιμαντέρ που συγκλονίζει (video)

Halo: Το «φωτοστέφανο» που έσωσε τον Hamilton (videos)