Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Hamilton-Vettel, σημειώσατε Χ

Ελλάδα 10:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Hamilton-Vettel, σημειώσατε Χ

FORMULA 1

F1: Hamilton-Vettel, σημειώσατε Χ

FORMULA 1

Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγώνων του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, Lewis Hamilton και Sebastian Vettel βρίσκονται σε απόλυτη ισοπαλία. Έχουν αμφότεροι από μία νίκη, από μία δεύτερη θέση και από 43 βαθμούς, ισοβαθμώντας στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Ο Γερμανός πανηγύρισε στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, ο Βρετανός επικράτησε στο επεισοδιακό Grand Prix Κίνας και αφού οι Pole Positions δεν δίνουν βαθμούς (εκεί ο οδηγός της Mercedes έχει κάνει το δύο στα δύο), παραμένουν στα ίσια, προδιαθέτοντας μας για σπουδαία πράγματα φέτος.

«Θα είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα, αν όχι το πιο αμφίρροπο. Ανυπομονώ για αυτή τη μάχη», είπε ο Hamilton στο βάθρο της Σαγκάης.

Advertisement
Advertisement

Πίσω τους ανέβηκε τρίτος ο Max Verstappen (Red Bull Racing) αλλά με βραχεία κεφαλή έναντι των Valtteri Bottas (Mercedes) και Kimi Raikkonen (Ferrari).

Αναλυτικά η βαθμολογία οδηγών:


Στους κατασκευαστές η Mercedes είναι μόλις ένα πόντο μπροστά από τη Ferrari, έχει 66 βαθμούς έναντι 65 των Ιταλών. Η Red Bull είναι ξεκάθαρα τρίτη με 37 βαθμούς, με την Scuderia Toro Rosso να την ακολουθεί έχοντας 12. Η Force India είναι στους 10, η Williams στους 8, η Haas στους 4 ενώ ακόμα στο μηδέν είναι οι Renault, Sauber και McLaren.

Advertisement