FORMULA 1

F1: Η Ferrari στο κινητό σας!

Ελλάδα 12:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F1: Η Ferrari στο κινητό σας!

FORMULA 1

F1: Η Ferrari στο κινητό σας!

FORMULA 1

Η εφαρμογή “Scuderia Ferrari All Access” είναι η τελευταία προσπάθεια της Ιταλικής ομάδας να δώσει στους οπαδούς της τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε αποκλειστικότητα το τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες στην πιο παλιά ομάδα στην ιστορία της F1.

Advertisement
Advertisement

TOY ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Όσα περισσότερα κοινοποιείς τόσο περισσότερο η εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να ξεκλειδώνει επίπεδα και να κερδίσει πόντους ώστε να έχει πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα νέα και αποκλειστικό περιεχόμενο.

Συνολικά μέσω της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να κερδίσει πόντους και επίπεδα κάνοντας like, ή κοινοποιώντας περιεχόμενο. Οι πόντοι μετά σου δίνουν πρόσβαση σε 4 διαφορετικά επίπεδα περιεχομένου. Όσο περισσότερους πόντους έχεις τόσο πιο αποκλειστικό είναι το περιεχόμενο στο οποίο σου δίνεται πρόσβαση. Στόχος είναι να κινητοποιηθούν τα διάφορα γκρουπ οπαδών, δημοσιογράφων, VIP και άλλα προσπαθώντας να κερδίσουν πόντους.

Advertisement
Advertisement

Ας δούμε πως λειτουργεί όλο αυτό:

•    Αυτός που θα ανεβάσει το πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο για την Ferrari θα κερδίζει σε κάθε αγώνα ένα δώρο.
•    Οι οπαδοί θα παίρνουν μέρος σε τεστ γνώσεων που θα αφορά τη συγκεκριμένη μέρα στην πίστα και έτσι θα κερδίζουν περισσότερους πόντους.

Η εφαρμογή “Scuderia Ferrari All Access” είναι συνέχεια του αντίστοιχου ιστότοπου “ScuderiaFerrari.social” και προς το παρόν είναι διαθέσιμη σε iOS.

Advertisement