Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Χάνει τις δοκιμές ο Wehrlein

Ελλάδα 18:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Χάνει τις δοκιμές ο Wehrlein

FORMULA 1

F1: Χάνει τις δοκιμές ο Wehrlein

FORMULA 1

Τελικά η φημολογία που αφορούσε στον τραυματισμό του Pascal Wehrlein αποδείχθηκε πέρα ως πέρα αληθινή, με τον Γερμανό οδηγό να επιβεβαιώνει πως θα χάσει το πρώτο χειμερινό τεστ εξέλιξης της Formula 1 για το 2017, που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Ο οδηγός της Sauber πρωταγωνίστησε σε ένα παράξενο ατύχημα στον Αγώνα των Πρωταθλητών που έγινε τον περασμένο μήνα στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Με όχημά του αναποδογύρισε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ταλαντούχου οδηγού στην πλάτη.

Μετά από σειρά ιατρικών εξετάσεων, αποφασίστηκε πως ο Wehrlein δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε μονοθέσιο της Formula 1. Μάλιστα, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί καν η συμμετοχή του στο δεύτερο, που λαμβάνει χώρα και πάλι στο σιρκουί της Καταλονίας, στις 7 έως 10 Μαρτίου.

Advertisement
Advertisement

Τη θέση του πίσω από το τιμόνι αναμένεται αν πάρει ο δοκιμαστής της Ferrari, Antonio Giovinazzi, αφού σύμφωνα με το motorsport.com, η επικεφαλής της Sauber Monisha Kaltenborn, ζήτησε και πήρε σχετική άδεια από τον επικεφαλής της Gestione Sportiva, Maurizio Arrivabene.

Άλλωστε οι δύο πλευρές συνεργάζονται από το 2010 για την παροχή μονάδων ισχύος.