Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 2017: Ιδού η νέα Williams FW40!

Ελλάδα 23:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F1 2017: Ιδού η νέα Williams FW40!

FORMULA 1

F1 2017: Ιδού η νέα Williams FW40!

FORMULA 1

Η βρετανική ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες και video για το πώς θα δείχνει το νέο της μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί το 2017.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Δεδομένου πως φέτος αλλάζουν πολλά στους τεχνικούς κανονισμούς και θα έχουμε από όλες τις ομάδες φαρδύτερα αμαξώματα και φαρδύτερα ελαστικά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τις επίσημες παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων.

Η Williams όπως έχει ανακοινώσει θα κάνει τη δική της παρουσίαση το Σάββατο 25/2. Ο κωδικός του νέου μονοθεσίου είναι FW40 ήτοι Frank Williams 40, είναι προφανώς το 40στο μονοθέσιο που φτιάχνει η πάλαι ποτέ κραταιά βρετανική ομάδα. Για τη Williams θα οδηγούν φέτος ο νεαρός Καναδός Λανς Στρολ και ο Φελίπε Μάσα. Ο Βραζιλιάνος ανέβαλε την αποχώρησή του ώστε να συναινέσει η Williams στην παραχώρηση του Μπότας στη Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Η βρετανική ομάδα χρησιμοποιεί υβριδικές μηχανές Mercedes και ελαστικά Pirelli. Αναμένεται τα φετινά μονοθέσια να είναι 3 έως 5 δευτερόλεπτα ταχύτερα στο γύρο καθώς θα έχουν περισσότερη διαθέσιμη πρόσφυση και κάθετη δύναμη. Επιπλέον θα είναι πιο απαιτητικά όσον αφορά στη φυσική κατάσταση των οδηγών για να οδηγηθούν στο όριο.

williams-fw40-launch-b640

Οι δοκιμές εξέλιξης ξεκινούν στις 28/2 στη πίστα του Μοντμελό στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.