Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έτοιμος να κουνήσει μαντήλι ο Alonso

Ελλάδα 20:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτοιμος να κουνήσει μαντήλι ο Alonso

FORMULA 1

Έτοιμος να κουνήσει μαντήλι ο Alonso

FORMULA 1

Αποφασισμένος να αποχαιρετήσει τη Formula 1 στο τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του αν αυτή δεν αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο, παρουσιάζεται ο Fernando Alonso.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει πολλάκις ασκήσει κριτική για τη σημερινή εικόνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όντας ιδιαιτέρως καυστικός σχετικά με τα τωρινά δεδομένα που απαιτούν οικονομία καυσίμου και ελαστικών στους αγώνες.

Αυτή τη φορά, ο Ισπανός μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser, διατηρώντας τις ίδιες απόψεις: «Λέω το ίδιο πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια. Τα σημερινά μονοθέσια δεν είναι τόσο ελκυστικά. Δίνουν φυσιολογική αίσθηση, δεν είναι όπως ήταν η F1 πριν από δέκα χρόνια. Τώρα δεν σου έρχεται να πεις ‘ουάου’ όταν είσαι πίσω από το τιμόνι, είναι πιο γήινα τα μονοθέσια, πιο βαρετά. Σήμερα ξοδεύουμε όλο τον αγώνα προφυλάσσοντας τα ελαστικά μας, κάνοντας οικονομία στα καύσιμα, πράγματα που πάνε κόντρα στο οδηγικό ένστικτο που μας πιέζει να κινηθούμε στο όριο. Την επόμενη σεζόν τα μονοθέσια θα είναι πιο γρήγορα, πιο απαιτητικά από πλευράς αντοχών, ελπίζω αυτό να κάνει την F1 και πάλι ελκυστική για τους οδηγούς. Αν η F1 παραμένει ένα σπορ οικονομίας αντί για μόνιμης επίθεσης, νομίζω πως δεν θα συνεχίσω. Όχι για να αποσυρθώ από την ενεργό δράση αλλά για να κάνω άλλα πράγματα. Θα δούμε που θα είμαστε σε 12 μήνες από τώρα».

Advertisement
Advertisement

Το συμβόλαιο του Alonso με τη McLaren ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν του 2017.

Alonso-barca15test1-a640