Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αισιοδοξεί για Μονακό η McLaren

Ελλάδα 14:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αισιοδοξεί για Μονακό η McLaren

FORMULA 1

Αισιοδοξεί για Μονακό η McLaren

FORMULA 1

Μπορεί μετά την πρεμιέρα της Αυστραλίας η McLaren να έχει διαρκώς πτωτική πορεία αλλά ακόμα δεν έχει παρατήσει τη σεζόν. Μάλιστα στη βρετανική ομάδα πιστεύουν πως οι «ιδιαιτερότητες» των επόμενων αγώνων θα τους βοηθήσουν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο στη δουλειά που κάνουμε στην αεροδυναμική σήραγγα. Το Grand Prix του Μονακό πιστεύω πως δεν θα εξελιχθεί άσχημα για εμάς. Έχουμε ένα μονοθέσιο με καλή ισορροπία στις στροφές χαμηλών ταχυτήτων και πιστεύω πως στο Μονακό θα είναι λιγότερο εμφανή τα όποια μειονεκτήματά μας», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Eric Boullier, μιλώντας σε βρετανικά ΜΜΕ.

Η McLaren μετράει τρεις συνεχόμενους αγώνες που δεν έχει καταφέρει να βαθμολογηθεί και ούτε λόγος για το κυνήγι της κορυφής. Όμως ακόμα δεν παρατάει τη δουλειά πάνω στην MP4-29.

Advertisement
Advertisement

«Είναι αλήθεια πως είμαστε πολύ πίσω αλλά έχουμε καλό ρυθμό εξέλιξης. Το Μονακό και ο Καναδάς θα είναι “ιδιαίτεροι” αγώνες λόγω των χαρακτηριστικών τους, το ερώτημα λοιπόν είναι κατά πόσο μπορούμε  να καλύψουμε έδαφος ενόψει του αυστριακού και του βρετανικού Grand Prix. Δεν λέω πως θα μπορούμε να κερδίσουμε αλλά σε αυτούς τους αγώνες, θα έχουμε πιο σαφή εικόνα σχετικά με την προσπάθεια μας να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να στρέψουμε την προσοχή μας στο 2015. Μετά το Σίλβερστοουν και αν η κατάσταση παραμένει ως έχει, να τραβήξουμε μία γραμμή και να αρχίσουμε να πειραματιζόμαστε με πιο ακραίες λύσεις», παραδέχθηκε ο Boullier.

Την επόμενη σεζόν η McLaren θα χρησιμοποιεί μονάδες ισχύος της Honda.