Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έρχεται η αποκάλυψη της νέας F1 (video)

Ελλάδα 3:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η αποκάλυψη της νέας F1 (video)

FORMULA 1

Έρχεται η αποκάλυψη της νέας F1 (video)

FORMULA 1

Την προσεχή Πέμπτη 15/7 επέλεξε η Formula 1, ώστε να δείξει με κάθε επισημότητα ένα μονοθέσιο εναρμονισμένο στους κανονισμούς του 2022, σε κανονική κλίμακα!

Advertisement
Advertisement

Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε μοιραστεί κάποιες εικόνες που είχαν διαρρεύσει, μένει να αποδειχθεί αν αυτές ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα ή αν η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα μας δείξει κάτι διαφορετικό.

Τα αποκαλυπτήρια θα διεξαχθούν στο περιθώριο του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας, δέκατου γύρου της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Εκεί, όπου πριν από 71 χρόνια έγινε ο πρώτος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος – έχει κι αυτό τη σημασία του.

H αποκάλυψη θα γίνει στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε LIVE μέσω των επίσημων λογαριασμών της Formula 1 σε YouTube και Facebook.

Advertisement

Θυμίζουμε πως υπεύθυνος για αυτή τη νέα εικόνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τους κανονισμούς που φιλοδοξούν να φέρουν ακόμα πιο κοντά της ομάδες, προσφέροντας ακόμα περισσότερο θέαμα, είναι ο τεχνικός διευθυντής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (FIA) Νικόλας Τομπάζης.

Advertisement

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τι… extra μπορεί να αποκαλυφθεί στην εκδήλωση ενώ περιμένουμε με ενδιαφέρον τη νέα χρονιά, για να δούμε πως μπορεί να αλλάξουν οι ισορροπίες, τη στιγμή που όλες οι ομάδες αρχίζουν από το μηδέν!

Διαβάστε επίσης:
Ταξιδιάρικο F1 Vlog γυρισμένο στο Red Bull Ring (video)
Θύμα ληστείας στον τελικό του Euro o Lando Norris
Video: Ποιος οδηγός της F1 πήγε στην πίστα με Urus;