Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επιστρέφει στη McLaren ο Raikkonen;

Ελλάδα 18:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιστρέφει στη McLaren ο Raikkonen;

FORMULA 1

Επιστρέφει στη McLaren ο Raikkonen;

FORMULA 1

Μπορεί να μην βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα λόγω επιδόσεων τα τελευταία χρόνια, όμως τις τελευταίες ημέρες η McLaren τραβάει την προσοχή με τις παρασκηνιακές της κινήσεις! Το τελευταίο σενάριο, θέλει να ντύνει ξανά στα χρώματά της τον Kimi Raikkonen!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Βέβαια υπάρχουν κάποια ενδιάμεσα βήματα πριν φτάσουμε εκεί. Ξεκινάμε από τον καπνό και θα δούμε αν θα καταλήξει σε φωτιά. Με την πιάτσα να βουίζει πως η ιστορική ομάδα έκανε πρόταση συνεργασίας στον Daniel Ricciardo δελεάζοντάς τον με ένα συμβόλαιο ετήσιων παροχών στα 20 εκατομμύρια δολάρια, υποπτεύεται κανείς πως οι μέρες του Fernando Alonso στο Ουόκινγκ είναι μετρημένες. Τουλάχιστον σε ότι αφορά στο πρόγραμμα της Formula 1, μιας και υπάρχει και η προοπτική των Indycar.

Αυτόματα η βρετανική ομάδα θα χρειαστεί έναν ηγέτη και είναι σαφές πως ο Stoffel Vandoorne ακόμα δεν μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο. Παράλληλα, θα ελευθερωθεί Budget για να έρθει ένας top οδηγός. Ως έχουν τα πράγματα στο grid, η επόμενη εναλλακτική μπορεί σύντομα να είναι ο Raikkonen.

Advertisement
Advertisement

Το συμβόλαιο του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2007 με τη Scuderia Ferrari ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε. Και πολλοί τοποθετούν ήδη στη θέση του τον ταλαντούχο Charles Leclerc που αγωνίζεται με τα χρώματα της Alfa Romeo Sauber αλλά ανήκει στην ιταλική ομάδα.

O Raikkonen οδηγούσε για λογαριασμό της McLaren-Mercedes την περίοδο 2002-2006, με την οποία κατέκτησε 8 νίκες.

Advertisement

Για να δούμε αν τελικά θα ενεργοποιηθεί αυτό το ντόμινο εξελίξεων…