Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επιστρέφει ο Kobayashi

Ελλάδα 5:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιστρέφει ο Kobayashi

FORMULA 1

Επιστρέφει ο Kobayashi

FORMULA 1

Οι “μουσικές καρέκλες” στην Caterham F1 συνεχίζονται και στο ιταλικό Grand Prix ο Kamui Kobayashi θα επιστρέψει στη θέση οδηγού για τον αγώνα μετά από απουσία ενός αγώνα. Ο Roberto Merhi θα οδηγήσει στο FP1 πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Andre Lotterer που στο Σπα πήρε τη θέση του Kobayashi, αρνήθηκε να οδηγήσει και στον αγώνα της Μόντσα, αν δεν έτρεχε σε όλες τις περιόδους. Με δεδομένο πως ο Marcus Ericsson έχει (οικονομικά) εξασφαλισμένο πως δεν χάνει λεπτό και πως ο Ισπανός Merhi φέρνει ζεστό χρήμα, στην Caterham απέκτησαν προβλήματα.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως πρόθεση της ομάδας είναι να κάνει ο Merhi αγωνιστικό ντεμπούτο φέτος, πρέπει όμως να “γράψει” χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι της CT05 για να πάρει την απαιτούμενη λισάνς.

Advertisement
Advertisement

Ο Kobayashi δήλωσε: “Είμαι μέλος της ομάδας και σέβομαι τις αποφάσεις της. Επιστρέφω στη θέση οδηγού και ανυπομονώ να τρέξω ξανά. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να κάνουμε ταχύτερο το μονοθέσιό μας, έχουμε και κάποιες αναβαθμίσεις από την τελευταία φορά που οδήγησα, στην Ουγγαρία, ανυπομονώ λοιπόν να τις δοκιμάσω στη Μόντσα. Πάντα μου άρεσε το ιταλικό GP, όχι μόνο για τις υψηλές του ταχύτητες αλλά και λόγο του κοινού που είναι ενθουσιώδες και πάντα δημιουργεί ξεχωριστή ατμόσφαιρα“.