Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επίσημο: Στη Sauber o Wehrlein

Ελλάδα 20:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Στη Sauber o Wehrlein

FORMULA 1

Επίσημο: Στη Sauber o Wehrlein

FORMULA 1

Μερικές μέρες αφότου διέρρευσε στα ΜΜΕ η οριστική συμφωνία του Pascal Wehrlein με τη Sauber, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ελβετικής ομάδας σχετικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 τoυ 2017.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Ο Γερμανός που πέρυσι έτρεχε για λογαριασμό της Manor, θα αντικαταστήσει τον Felipe Nasr και θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Marcus Ericsson.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία με τον Pascal. Έχει επιδείξει το ταλέντο του, τόσο στους θεσμούς μονοθεσίων στους οποίους συμμετείχε, όσο και στο DTM. Πέρυσι απέδειξε στην παρθενική του σεζόν πως έχει ότι χρειάζεται, κατακτώντας ένα βαθμό στο Grand Prix Αυστρίας. Περιμένουμε πολύ περισσότερα από εκείνον και θέλουμε να του δώσουμε τη δυνατότητα να εξελιχθεί. Θα αποτελέσει πολύ καλό δίδυμο με τον Marcus», είπε η επικεφαλής της Sauber, Monisha Kaltenborn.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον Wehrlein, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του που θα έχει και φέτος την ευκαιρία να αγωνίζεται στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Είμαι πανευτυχής που θα είμαι μέλος της Sauber. Είναι μία νέα πρόκληση, σε μία νέα για εμένα ομάδα και ανυπομονώ για αυτή τη νέα περιπέτεια. Στόχος μας είναι να εδραιωθούμε στη μέση της κατάταξης και να κερδίζουμε βαθμούς σε σταθερή βάση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Sauber για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, δίνοντάς μου αυτή την ευκαιρία», είπε μεταξύ άλλων ο Γερμανός.

wehrlein-redbullringtest-a640

Advertisement

Ο 22χρονος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τη Mercedes αν και είναι σαφές πως θα προτιμούσε το 2017 να οδηγούσε ένα ασημί βέλος κι όχι τη Sauber.