Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επίσημο: Στη Haas o Magnussen

Ελλάδα 21:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Στη Haas o Magnussen

FORMULA 1

Επίσημο: Στη Haas o Magnussen

FORMULA 1

Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση από πλευράς Esteban Gutierrez πως αποχωρεί από τη Haas F1, η αμερικανική ομάδα προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον Kevin Magnussen.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Δανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα είναι teammate του Romain Grosjean στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017. Ο 24χρονος απέρριψε την πρόταση που του έκανε η Renault, καθώς δεν τον κάλυψε το χρονικό της πλαίσιο.

«Από την πρώτη στιγμή που ψάχναμε οδηγούς για την εμπλοκή μας στην F1, o Kevin Magnussen βρισκόταν στη λίστα μας», είπε ο Gene Haas επιβεβαιώνοντας και το περυσινό φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Έχει πετύχει πολλά σε μικρή χρονική περίοδο και πιστεύουμε πως μπορεί να πετύχει πολλά και με εμάς. Η δεύτερη σεζόν μας θα φέρει νέες προκλήσεις και πιστεύουμε πως το δίδυμο του Kevin με τον Romain Grosjean, θα μας επιτρέψει να εξελίξουμε το μονοθέσιο μας και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Advertisement
Advertisement

Magnussen-spain16-B640

Από την πλευρά του, ο Magnussen είπε: «Είναι μία φανταστική ευκαιρία και είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της Haas. Έχω πίστη στις ικανότητές μου αλλά και στη Haas σχετικά με όσα μπορεί να πετύχει στο μέλλον».