Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επίσημο Στη Force India και το ’17 ο Perez

Ελλάδα 6:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο Στη Force India και το ’17 ο Perez

FORMULA 1

Επίσημο Στη Force India και το ’17 ο Perez

FORMULA 1

Εδώ και αρκετές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει πως όλα έδειχναν πως ο Sergio Perez θα παραμείνει στις τάξεις της Force India, να που πλέον έχουμε και επίσημη επιβεβαίωση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Στο περιθώριο του Grand Prix Μαλαισίας ανακοινώθηκε πως οι δύο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία και πως θα πορευτούν μαζί και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017. To αγκάθι αφορούσε την επίτευξη συμφωνίας με τους χορηγούς του Μεξικανού οδηγού, καθώς εκείνος είχε ήδη υπογράψει μήνες πριν.

Έτσι, λίγο μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στη Σεπάνγκ, όπου ο 26χρονος τερμάτισε έκτος, μοιράστηκε τα νέα μέσω social media. «Η ομάδα μου με γνωρίζει καλά, νιώθω ευτυχισμένος εδώ και έχω υψηλές προσδοκίες για το μέλλον. Έχουμε σημειώσει πρόοδο αυτή τη διετία και νομίζω πως μπορούμε να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε ψηλότερα», είπε μεταξύ άλλων ο Perez.

Advertisement
Advertisement

Έτσι μπήκε τέλος και στη φημολογία σχετικά με το μέλλον του αφού το όνομά του έπαιζε για δύο ακόμα ομάδες. Αποτελούσε διακαή πόθο της Renault που όμως του προσέφερε τριετές συμβόλαιο κι εκείνος δεν ήθελε να δεσμευτεί μακροχρόνια, έχοντας το μυαλό του στη Ferrari, μιας και φιλοδοξεί να αντικαταστήσει τον Kimi Raikkonen το 2018.

Αν η συμφωνία με τη Force India δεν προχωρούσε, τότε το πιθανότερο θα ήταν να τον δούμε στη Haas, μία ομάδα με έντονους δεσμούς με τη Scuderia.