Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επίσημο: Νέα χρώματα για τη McLaren

Ελλάδα 14:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Νέα χρώματα για τη McLaren

FORMULA 1

Επίσημο: Νέα χρώματα για τη McLaren

FORMULA 1

Σας είχαμε εδώ και μέρες προϊδεάσει στην αλλαγή της εμφάνισης των McLaren MP4-30 και τελικά η αλλαγή έγινε πραγματικότητα. Η βρετανική ομάδα θα έχει στην Ισπανία ένα μονοθέσιο ανανεωμένο τόσο αισθητικά όσο και… ουσιαστικά, καθώς θα φέρει πολλές αναβαθμίσεις.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Όσοι περίμεναν το κλασικό πορτοκαλί με το οποίο η McLaren είχε συνδεθεί στο ξεκίνημα της, όπως συνέβη και πριν την έναρξη της σεζόν, απογοητεύτηκαν. Επιλέχθηκε ένας χρωματισμός που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι: «δυναμικός και επιθετικός, με βάση το γκρι του γραφίτη».

Λίγο πολύ, η νέα McLaren θυμίζει έντονα τις χρωματικές επιλογές που είχε πριν από μερικά χρόνια η HRT στα μονοθέσιά της και είναι χαρακτηριστικό πως η πλειοψηφία των σχολίων στα social media, αφορούν αρνητικές εντυπώσεις γι’ αυτές τις επιλογές.

Advertisement
Advertisement

Τουλάχιστον, στη βρετανική ομάδα ευελπιστούν πως τουλάχιστον αγωνιστικά, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής, θα πάψουν να θυμίζουν την HRT. Όσο για τη φημολογία που ήθελε τη Honda να χρησιμοποιεί δύο από τα εννέα (για εκείνη) διαθέσιμα token ενόψει του Grand Prix Ισπανίας, οι Ιάπωνες προχώρησαν σε κατηγορηματική διάψευση. Οι όποιες αναβαθμίσεις αφορούν στη χαρτογράφηση της μονάδας ισχύος.

Μένει να δούμε, αν η προσπάθεια που έκανε η McLaren-Honda τις τρεις εβδομάδες από το Grand Prix του Μπαχρέιν, θα επιτρέψει στους Fernando Alonso και Jenson Button να κερδίσουν τους πρώτους φετινούς τους βαθμούς.

Advertisement