Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επίσημα τέλος από τη Ferrari o Allison

Ελλάδα 20:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημα τέλος από τη Ferrari o Allison

FORMULA 1

Επίσημα τέλος από τη Ferrari o Allison

FORMULA 1

Τελικά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Έτσι η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκε με την επισημοποίηση του διαζυγίου ανάμεσα στη Ferrari και τον τεχνικό της διευθυντή James Allison.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Scuderia, η απόφαση ήταν κοινή ενώ τη θέση του Βρετανού τεχνικού αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του τμήματος μονάδων ισχύος, Mattia Binotto.

«Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει τον James και τη δέσμευσή του και τις θυσίες που έκανε την περίοδο συνεργασίας μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον», είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Gestione Sportiva, Maurizio Arrivabene, η καρέκλα του οποίου τρίζει επίσης.

Advertisement
Advertisement

Από την πλευρά του, ο Allison τόνισε: «Στα χρόνια που πέρασα στη Ferrari, σε δύο μάλιστα περιόδους και σε διαφορετικούς ρόλους, έμαθα και εκτίμησα την αξία αυτής της ομάδας και των εργαζόμενων σε αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες για τον επαγγελματισμό τους και τις εμπειρίες που μοιραστήκαμε».

Το μέλλον του 48χρονου είναι άγνωστο. Το σίγουρο είναι πως είναι πρόθεσή του να εγκατασταθεί και πάλι μόνιμα στην πατρίδα του, την Αγγλία, για να είναι κοντά στα παιδιά του. Υπενθυμίζουμε πως ο Βρετανός τον περασμένο Μάρτιο έχασε ξαφνικά τη σύζυγό του από μηνιγγίτιδα.