Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επίσημα στη Mercedes o Paddy Lowe

Ελλάδα 12:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημα στη Mercedes o Paddy Lowe

FORMULA 1

Επίσημα στη Mercedes o Paddy Lowe

FORMULA 1

Ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Ο λόγος για τη Mercedes F1 και τον Πάντι Λόου που όπως πρόσταζε η φημολογία των τελευταίων μηνών, άφησε τη McLaren για λογαριασμό της γερμανικής ομάδας! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Mercedes AMG Petronas, ο Βρετανός τεχνικός πιάνει δουλειά από τις 3 Ιουνίου, χάρη στη συναίνεση της προηγούμενης ομάδας του (κανονικά το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος του έτους)! Ο Λόου θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και θα αναφέρει απ’ ευθείας στον επικεφαλής της ομάδας, Ρος Μπρον.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος μίας τόσο ταλαντούχας και προικισμένης τεχνικής ομάδας. Έχει ήδη δημιουργήσει το ταχύτερο ίσως μονοθέσιο του 2013, την ώρα που οι τεχνικές προκλήσεις των αλλαγών στους κανονισμούς ενόψει 2014, μας δίνουν τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουμε τις συνεργίες διαθέσιμες σε μία μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία. Πρόκειται για μία πρόκληση για την οποία ανυπομονώ.  Έχω συνεργαστεί στενά με τη Mercedes-Benz επί σχεδόν 20 χρόνια και θαυμάζω τη δέσμευσή της απέναντι στη Formula 1. Ανυπομονώ να γνωρίσουμε μαζί επιτυχίες τα επόμενα χρόνια», ανέφερε ο Πάντι Λόου.

Advertisement
Advertisement