FORMULA 1

Επίσημα εκτός Ώστιν η Marussia

Ελλάδα 13:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επίσημα εκτός Ώστιν η Marussia

FORMULA 1

Επίσημα εκτός Ώστιν η Marussia

FORMULA 1

Η αναμενόμενη απουσία της Marussia F1 από το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Τέξας, επισημοποιήθηκε. Έτσι στο grid του Ώστιν θα βρεθούν μόλις 18 μονοθέσια αφού απούσα θα είναι ως γνωστόν και η Caterham.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η επιβεβαίωση για την αγγλορωσική ομάδα ήρθε μέσω της FRP Advisory LLP που έχει αναλάβει τη διαχείρισή της λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Ωστόσο, όλα είναι ανοιχτά σχετικά με τους επόμενους αγώνες, στη Βραζιλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωση της FRP αναφέρει: «Η συμμετοχή της ομάδας στους αγώνες του Σάο Πάολο και του Άμπου Ντάμπι, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της διαδικασίας διαχείρισης της ομάδας και τις διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους επενδυτές, αν και τα περιθώρια εύρεσης λύσης σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι μικρά».

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, υπάρχει ενημέρωση και για το προσωπικό της Marussia: «Δεν έχουν υπάρξει απολύσεις ενώ όλο το προσωπικό της ομάδας έχει πληρωθεί μέχρι και για τον Οκτώβριο. Ωστόσο, το μέλλον του προσωπικού θα εξαρτηθεί από το αν θα εξασφαλιστούν εγκαίρως νέα επενδυτικά κεφάλαια».