Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έπιασαν ταβάνι οι «ταύροι»

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έπιασαν ταβάνι οι «ταύροι»

FORMULA 1

Έπιασαν ταβάνι οι «ταύροι»

FORMULA 1

Ρεαλιστής για τις δυνατότητες της RB11 παρουσιάστηκε ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner. Σύμφωνα με τον Βρετανό, η έβδομη θέση στην οποία βρέθηκε στις κατατακτήριες δοκιμές της Κίνας ο Daniel Ricciardo, ήταν το μέγιστο δυνατό!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Την ίδια ώρα, ο έτερος οδηγός της αυστριακής ομάδας, Daniil Kvyat, έμενε εκτός Q3 λόγω απώλειας ισχύος στο μονοθέσιο του.

«Πήραμε τα μέγιστα από το μονοθέσιο μας σήμερα αλλά δυστυχώς η έβδομη θέση στον ένα γρήγορο γύρο, αντικατοπτρίζει το επίπεδο δυναμικότητάς μας. Ο Daniil είχε κάποια προβλήματα στο ξεκίνημα του Q2, προλάβαμε να τα λύσουμε πριν την τελευταία του προσπάθεια αλλά αποκλείστηκε από το Q3 για λιγότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Είδαμε στα ελεύθερα πως ο ρυθμός μας στις μεγάλες αποστάσεις ήταν καλός, ελπίζω αυτό να μας βοηθήσει στον αγώνα», είπε ο 41χρονος Horner.

O Horner ακούει προβληματισμένος τον μηχανικό αγώνα του Ricciardo, Simon Rennie

Advertisement
Advertisement

Πάντως ο Kvyat, έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης για τη Red Bull Racing: «Είμαι απογοητευμένος αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι. Δουλεύουμε σκληρά προσπαθώντας να βελτιωθούμε, σε αυτή την πίστα έχουμε μειονέκτημα σε ταχύτητα στις ευθείας και ψάχνουμε να βρούμε λύση».

Το Grand Prix Κίνας θα μεταδοθεί live από τον OTE TV στις 9 το πρωί και στις 16:00 από την τηλεόραση του Alpha!