Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Alonso

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Alonso

FORMULA 1

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Alonso

FORMULA 1

Μπορεί η τύχη να του γύρισε την πλάτη, όμως ο Fernando Alonso φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να παρουσιαστεί έτοιμος στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2021!

Advertisement
Advertisement

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, επιστρέφει φέτος μετά από δύο χρόνια απουσίας, ως ηγέτης της προσπάθειας της Alpine F1 Team. Ωστόσο, ο τραυματισμός του κάνοντας ποδήλατο, παραλίγο να τον βγάλει νοκ άουτ!

Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην άνω γνάθο και παρότι υπήρξε ανησυχία σχετικά με το χρόνο αποθεραπείας του μιας και οι δοκιμές εξέλιξης ήταν τρεις εβδομάδες μακριά, δείχνει πως δεν θα αφήσει τον τραυματισμό να του πατήσει φρένο.

O 39χρονος έπιασε δουλειά λίγο αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Βήμα-βήμα, γνωρίζοντας πως είχε μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση. Ξεκινώντας με περπάτημα και κάποιες ασκήσεις με λάστιχο…

Advertisement

Κι έπειτα, άρχισε να πατάει γκάζι, δουλεύοντας στο γυμναστήριο και κάνοντας ποδήλατο…

Advertisement

Advertisement

Η πιο πρόσφατη ανάρτησή του, αφορούσε δουλειά στον αυχένα, ένα νευραλγικό μέρος του κορμιού κάθε πιλότου της Formula 1…

Παρακολουθώντας τα παραπάνω, δεν μπορούμε παρά να χαιρόμαστε για τον Alonso, που γλίτωσα τα χειρότερα σε μία άτυχη στιγμή και ετοιμάζεται να παίξει το ρόλο του σε μία σεζόν που ελπίζουμε να έχει έντονο ενδιαφέρον!

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021 θα ξεκινήσει από το Μπαχρέιν στις 28 Μαρτίου, ενώ το μοναδικό χειμερινό τεστ εξέλιξης θα διεξαχθεί στις 12-14 του μήνα, πάλι στην πίστα του Σακχίρ.

Διαβάστε επίσης:
«Κρυφή» βόλτα στο Σίλβερστον για τη νέα Williams (video)

Τι θα κάνει ο Raikkonen μετά τη F1;

Instagram F1 Live: Πουρναράκης-Σεϊτανίδης σχολιάζουν τα νέα της F1!