Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έπαθε… Τσίπρα ο Vettel!

Ελλάδα 19:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έπαθε… Τσίπρα ο Vettel!

FORMULA 1

Έπαθε… Τσίπρα ο Vettel!

FORMULA 1

Τη… διαφορετικότητα επέλεξε ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel, στο πλαίσιο της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ferrari που πραγματοποιήθηκε στο Μαρανέλο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Σε μία εκδήλωση με κλίμα χαλαρό, ο Γερμανός παρέκλινε από το dress code των υπολοίπων μελών της ομάδας. Δεν έφτασε μέχρι το παραδοσιακό πουλόβερ του προέδρου της φίρμας, Sergio Marchionne αλλά… ξέχασε σπίτι τη γραβάτα.

Στο καθιερωμένο πλέον εορταστικό γεύμα της Gestione Sportiva, υπήρχε σαφής ικανοποίηση που η ιταλική ομάδα ξεπέρασε τους αρχικούς της στόχους για το 2015 αλλά δόθηκε και η υπόσχεση προς τους εργαζόμενους σε αυτή, πως το 2016 θα είναι ακόμα καλύτερο.

Advertisement
Advertisement

«Θα ήμασταν ικανοποιημένοι με τις δύο νίκες αλλά πετύχαμε τρεις, καθώς και πολλές ακόμα παρουσίες στο βάθρο», σημείωσε ο Marchionne ενώ ο επικεφαλής της Gestione Sportiva, Maurizio Arrivabene, έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν κάνοντας λόγο για «δουλειά με περισσότερη αποφασιστικότητα».

ferrari-christmas-lunch-d640

Όσο για τον Vettel, όταν βρέθηκε στη σκηνή, είπε: «Αυτή, η πρώτη μου χρονιά στη Ferrari, ήταν φανταστική. Σημειώσαμε πολλές επιτυχίες. Το να ακούω τον γερμανικό και τον ιταλικό εθνικό ύμνο στο βάθρο, μου χαρίζει απίστευτα συναισθήματα. Ευχαριστώ όλους εσάς εδώ, τους εργαζόμενους στη Ferrari, γι’ αυτό το μικρό, κόκκινο θαύμα. Και για την υποδοχή που μου επιφυλάσσατε φέτος».

Advertisement

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Marchionne στο περιθώριο της εκδήλωσης, σχετικά με την επιστροφή της Alfa Romeo στη Formula 1. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.