Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ενθουσιασμένος ο Button για Honda

Ελλάδα 15:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ενθουσιασμένος ο Button για Honda

FORMULA 1

Ενθουσιασμένος ο Button για Honda

FORMULA 1

Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την αναβίωση της συνεργασίας της McLaren με τη Honda, αυτός είναι ο Τζένσον Μπάτον. Ο ενθουσιασμός του άλλωστε, είναι διάχυτος στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της μελλοντικής αυτής συνεργασίας. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

«McLaren-Honda: ξέρω καλά πόσο πάθος, πόση επιτυχία και περηφάνια αντιπροσωπεύει ο συνδυασμός αυτών των δύο λέξεων. Γι’ αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένος, δεν είναι μόνο μία φανταστική ευκαιρία για την ομάδα μας αλλά και μία σπουδαία εξέλιξη για τους θεατές της Formula 1 αλλά και για το σπορ γενικότερα. Μεγάλωσα βλέποντας μονοθέσια της McLaren-Honda να τρέχουν και να κερδίζουν στις πίστες του κόσμου – έγραψαν χρυσά κεφάλαια στην ιστορία της Formula 1», δήλωσε ο Βρετανός.

Άλλωστε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009, ξέρει καλά την ιαπωνική εταιρεία αφού έτρεχε πολλά χρόνια με τους κινητήρες της, από το 2003 έως και το 2005, ως οδηγός της BAR Honda, που το 2006 έγινε εργοστασιακή ομάδα της ιαπωνικής εταιρείας.

Τότε, το 2006, στο Ουγγρικό Grand Prix, ο 33χρονος πέτυχε τη πρώτη εκ των 15 νικών στη καριέρα του και πρώτη για τη Honda ως εργοστασιακή ομάδα μετά από 39 χρόνια!

Advertisement
Advertisement