Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ένας Ιταλός για τη Ferrari

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένας Ιταλός για τη Ferrari

FORMULA 1

Ένας Ιταλός για τη Ferrari

FORMULA 1

Η ακαδημία της Scuderia Ferrari πάντα είναι γεμάτη ταλέντα από την Ιταλία, όμως η προαγωγή ενός από αυτά σε ρόλο επίσημου οδηγού είναι εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο. Πόσο μάλλον η τοποθέτηση ενός στην τριπλέτα οδηγών των κόκκινων, χωρίς καν να ανήκει στην «οικογένειά» της!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Κάπως έτσι έχει η ιστορία με τον Antonio Giovinazzi, που όπως αποκάλυψε ο Sergio Marchionne, θα αποτελεί τον τρίτο οδηγό της Scuderia το 2017, πίσω από τους πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen!

Ο πρόεδρος της Ferrari έκανε αυτή την αποκάλυψη στο περιθώριο του παραδοσιακού, Χριστουγεννιάτικου γεύματος στο Μαρανέλο για τους εκπροσώπους του Τύπου. Μάλιστα είπε πως η επιλογή αυτή έγινε τόσο βάσει του ταλέντου του 22χρονου όσο και βάσει της καταγωγής του!

Advertisement
Advertisement

Ο Giovinazzi ήταν δεύτερος πέρυσι στη EuroF3 φέτος στο GP2 Series και φέρεται να μπήκε για τα καλά στο ραντάρ της ιστορικής ομάδας, μετά τη νίκη του στην πίστα της Μόντσα τον περασμένο Σεπτέμβριο

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Gestione Sportiva, Maurizio Arrivabene, o ταλαντούχος οδηγός θα βρεθεί στον προσομοιωτή του Μαρανέλο τις επόμενες εβδομάδες.