Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ελπίζουν στη Red Bull

Ελλάδα 15:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ελπίζουν στη Red Bull

FORMULA 1

Ελπίζουν στη Red Bull

FORMULA 1

Οι έως τώρα εμφανίσεις των RB11 δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους οδηγούς της Red Bull Racing. Ωστόσο, η ιδιαιτερότητες του σιρκουί του Μονακό και η καλή πρώτη ημέρα δράσης εκεί, χάρισαν αισιοδοξία στους Daniil Kvyat και Daniel Ricciardo.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ο Ρώσος οδηγός σημείωσε τον 7ο καλύτερο χρόνο στο FP1 στους δρόμους του Πριγκιπάτου και τον 5ο καλύτερο στο FP2.

«Η αίσθηση του μονοθεσίου ήταν καλή σήμερα και νομίζω πως κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Έκανα κάποιους καλούς χρόνους. Το σιρκουί του Μονακό είναι μοναδικό, ασυνήθιστο και το “πακέτο” μας έως τώρα αποδίδει καλά. Κάναμε λίγους γύρους στην απογευματινή περίοδο λόγω της βροχής, όμως γράψαμε και χιλιόμετρα σε βρεγμένο οδόστρωμα ώστε να έχουμε μία εικόνα και τη συμπεριφορά του μονοθεσίου και υπό αυτές τις συνθήκες. Το νέο οδόστρωμα έχει μειώσει τις αναπηδήσεις και οι αλλαγές που έγιναν στο κομμάτι της πισίνας, είναι θετικές», είπε ο Kvyat.

Advertisement
Advertisement

kvyat-monaco15-face-a640

Όσο για τον teammate του, Daniel Ricciardo, έθεσε και συγκεκριμένους στόχους.

«Ένιωθα καλά πίσω από το τιμόνι σήμερα, είμαστε λίγο-πολύ εκεί που θα θέλαμε να είμαστε – σε καλό δρόμο. Αγώνα με τον αγώνα, αντιμετωπίζουμε καλύτερα τα προβλήματά μας κι αν καταφέρουμε να κάνουμε έναν τέλειο γύρο στις κατατακτήριες, πιστεύω θα βρεθούμε ψηλά. Κάποιες ομάδες μειώνουν την απόσταση από τη Ferrari αλλά νομίζω πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουν οι ισορροπίες. Εμείς ελπίζουμε να βρεθούμε μπροστά από τις Williams. Θα δούμε το Σάββατο», είπε ο Αυστραλός.

Advertisement

Ο 26χρονος ήταν τρίτος στο FP1 του Μονακό αλλά 16ος στο FP2 που επηρεάστηκε από τη βροχή.

ricciardo-monaco15-face-a640

Advertisement