Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ελπίζει στον καιρό ο Ricciardo

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ελπίζει στον καιρό ο Ricciardo

FORMULA 1

Ελπίζει στον καιρό ο Ricciardo

FORMULA 1

Με δεδομένη την αδυναμία των μονάδων ισχύος της Renault έναντι εκείνων της Mercedes, οι προσδοκίες της Red Bull Racing για το GP Βελγίου, ήταν εξ αρχής χαμηλές. Και σύμφωνα με τον Daniel Ricciardo, επιβεβαιώνονται.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF10

Ο νικητής του προηγούμενου αγώνα, στην Ουγγαρία, σημείωσε τον ένατο και τον όγδοο καλύτερο χρόνο στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής. Μιλώντας μετά το πέρας αυτών, ήταν ρεαλιστής.

«Νομίζω πως θα είναι δύσκολο για εμάς να ξεφύγουμε από τη μάχη στο μέσο της κατάταξης σε αυτή την πίστα. Οι Force India, οι McLaren, οι Toro Rosso και κάποιοι άλλοι αντίπαλοί μας δείχνουν δυνατοί. Ελπίζω να βρούμε περισσότερη ταχύτητα αύριο και να βρεθούμε μπροστά τους. Ο ρυθμός μας σε μεγάλες αποστάσεις είναι καλύτερος απ’ ότι στις μικρές, πράγμα θετικό καθώς είναι πάντα πιο απολαυστικό να έχεις ένα καλό μονοθέσιο της Κυριακές. Ίσως ο καιρός μας βοηθήσει αύριο. Εξακολουθούμε να περνάμε τέρμα γκάζι από την Eau Rouge αλλά πρέπει να είσαι πιο συγκεντρωμένος, δεν είναι τόσο απλό το πέρασμα από εκεί φέτος», σχολίασε ο 25χρονος.

Advertisement
Advertisement

Ο καιρός φαίνεται πως του έκανε το χατίρι καθώς σήμερα είναι βροχερός.