Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έχει παράδοση η RBR

Ελλάδα 3:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έχει παράδοση η RBR

FORMULA 1

Έχει παράδοση η RBR

FORMULA 1

Από τη Ρωσία και το θέρετρο του Σότσι, ο μαγικός κόσμος της Formula 1 ταξιδεύει στην άλλη πλευρά του πλανήτη, με προορισμό το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Η πίστα του Ώστιν φιλοξενεί Grand Prix για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ενισχύοντας το προφίλ της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η Red Bull Racing ομάδα έχει γνωρίσει αρκετές επιτυχίες στο Circuit of the Americas. Συγκεκριμένα έχει πάρει μία νίκη διά χειρός Sebastian Vettel το 2013, μία pole position και έχει άλλες τρεις παρουσίες στο βάθρο με πιο πρόσφατη, την περυσινή του Daniel Ricciardo.

«Λατρεύω το Ώστιν! Η πίστα είναι φοβερή, η πόλη υπέροχη, το φαγητό γευστικό, το κοινό ένθερμο. Όλα είναι τέλεια. Το σιρκουί είναι μοντέρνου σχεδιασμού, με πολλές εξόδους διαφυγής. Έχουν δημιουργήσει μία πίστα που παρότι είναι ασφαλής, είναι και διασκεδαστική. Ίσως να προσφέρει τις περισσότερες ευκαιρίες για προσπέρασμα από κάθε άλλη στο καλεντάρι», δήλωσε ο Αυστραλός στην επίσημη προεπισκόπηση της RBR για τον 16ο αγώνα της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

ricciardo-austin14-gridgirl-a640tall

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του έτερου οδηγού της ομάδας, Daniil Kvyat: «Εκεί πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου με μονοθέσιο της F1 και ήταν μία μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου. Μπορεί στον περυσινό αγώνα να ήμουν άτυχος αλλά έχω θετικές αναμνήσεις. Μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι στο Circuit of the Americas. Είναι μία πίστα με πολλές στροφές υψηλής ταχύτητας, σημεία που πέφτουμε στα φρένα, μεγάλες ευθείες, λίγο απ’ όλα! Υπάρχουν και υψομετρικές διαφορές κι αυτό είναι κάτι που αρέσει σε κάθε οδηγό».