Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έχασε την προθεσμία το Μεξικό

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έχασε την προθεσμία το Μεξικό

FORMULA 1

Έχασε την προθεσμία το Μεξικό

FORMULA 1

Σε προηγούμενο άρθρο κάναμε λόγο για τα προβλήματα που θα αντιμετώπιζε το Grand Prix του Μεξικού, έχοντας χάσει την οικονομική υποστήριξη από την κυβέρνηση της χώρας.

Advertisement
Advertisement

Και τώρα, η κρίση μεγαλώνει καθώς ο κατά γενική ομολογία επιτυχημένος αγώνας που διεξάγεται στο Autodromo Hermanos Rodrigues, έχασε την προθεσμία για να εξασφαλίσει την συγκεκριμένη θέση που έχει χρονικά στο καλεντάρι και για το 2020.

Πάντως οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση όπου τόνισαν πως είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, αναζητώντας μία λύση στο πρόβλημα.

Πάντως δεν είναι μόνο το Μεξικό που είναι υπ’ ατμόν. Στο τέλος της προσεχούς σεζόν λήγουν τα συμβόλαια άλλων τεσσάρων αγώνων: του Ισπανικού Grand Prix στη Βαρκελώνη, του Βρετανικού Grand Prix στο Σίλβερστοουν, του Γερμανικού Grand Prix στο Χόνεκχαϊμ αλλά και του Ιταλικού Grand Prix στη Μόντσα. Κανένας από αυτούς τους διοργανωτές αυτών των αγώνων δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά ενώ η Liberty Media θέλει να αυξήσει κι όχι να μειώσει τον αριθμό των αγώνων, με το Βιετνάμ να αποτελεί τη νέα είσοδο στο καλεντάρι από το 2020.