Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ecclestone: Η Mercedes έκανε την F1 βαρετή!

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ecclestone: Η Mercedes έκανε την F1 βαρετή!

FORMULA 1

Ecclestone: Η Mercedes έκανε την F1 βαρετή!

FORMULA 1

Ο 85χρονος διευθύνων σύμβουλος της F1, είναι γνωστός για την ευθύτητα του λόγου του και για το θάρρος της γνώμης του. Παρότι αναφέρεται στο δικό του προϊόν ο Ecclestone δε δίστασε να πει δημόσια αυτό που όλοι σκέφτονται: «Η F1 ήταν βαρετή φέτος».

Advertisement
Advertisement

TOY ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Μιλώντας στην Κυριακάτικη «Welt am Sonntag» ο Βρετανός μάνατζερ τόνισε: «Η κυριαρχία της Mercedes είναι τόσο δυνατή, πολλοί από τους ανθρώπους που βλέπουν τηλεόραση στην εκκίνηση, τη σβήνουν μετά γιατί οι Mercedes έκαναν τους αγώνες βαρετούς. Αυτό δεν είναι καλό για το άθλημά μας. Οι οπαδοί δε θέλουν να ξέρουν προκαταβολικά, πριν την εκκίνηση ποιος θα κερδίσει. Είναι ένα πρόβλημα για μας αυτή τη στιγμή το οποίο ζητεί λύση. Για δεκαετίες προσπαθούμε να περιορίσουμε τους προϋπολογισμούς των ομάδων για να πετύχουμε μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα. Πιστεύω ότι το κλειδί για να πετύχουμε ένα καλό θέαμα είναι πιο φθηνοί και ισχυροί κινητήρες».

Πέρυσι αλλά και φέτος οι Hamilton και Rosberg κέρδισαν τους 16 από τους 19 αγώνες της χρονιάς. Μάλιστα φέτος τερμάτισαν σε 12 απ’ αυτούς στην πρώτη και δεύτερη θέση.

Advertisement
Advertisement

Brazil15-start-a640

Για το 2016 κυοφορούνται αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Επετράπη η εξέλιξη των μονάδων ισχύος με στόχο να φτάσει η Renault στα επίπεδα των άλλων. Αλλάζουν οι κανονισμοί των ελαστικών ενώ θα έχουμε και νέους αγώνες (Αζερμπαϊτζάν).