Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ecclestone: Η F1 δεν είναι πια τόσο συναρπαστική

Ελλάδα 12:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ecclestone: Η F1 δεν είναι πια τόσο συναρπαστική

FORMULA 1

Ecclestone: Η F1 δεν είναι πια τόσο συναρπαστική

FORMULA 1

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bernie Ecclestone σχολιάζει αρνητικά την υπάρχουσα κατάσταση στον μαγικό κόσμο της Formula 1 και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Απ’ όταν έπαψε να είναι «στο τιμόνι» της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Βρετανός βρίσκει συχνά κακώς κείμενα – όπως και τώρα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Μιλώντας στη « Le Soir», ο 87χρονος έκανε λόγο για μειωμένο ενδιαφέρον και ήδη δεδομένο πρωταθλητή (και) για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018.

«Ας είμαστε ρεαλιστές. Η Formula 1 δεν είναι πια όσο συναρπαστική ήταν ή όσο θα έπρεπε να είναι. Ποιος πιστεύετε πως θα κατακτήσει τον τίτλο φέτος; Ο (Lewis) Hamilton φυσικά! Προφανώς πολλά μπορούν να συμβούν αλλά το κοινό δεν έχει αμφιβολία. Γιατί να νιώθουν ενθουσιασμό για να πάνε σε ένα αγώνα; Τον βλέπουν από την τηλεόραση σκεπτόμενοι πως στο τέλος θα κερδίσει ο Lewis», είπε το πρώην αφεντικό της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια ο Ecclestone αναφέρθηκε και στο περιβόητο Halo, το νέο προστατευτικό που από φέτος είναι υποχρεωτικό σε όλα τα μονοθέσια.

«Τα σημερινά μονοθέσια προσφέρουν υψηλή ασφάλεια, πράγμα θετικό, μη παρεξηγηθώ. Όμως αυτό το Halo… πως μπορούμε να κάνουμε λόγο για προηγμένη τεχνολογία αλλά να υπονοούμε πως οι υπάρχουσες λύσεις είναι ανεπαρκείς; Δεν βγάζει νόημα», είπε ο Bernie.