Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δύσκολη πρεμιέρα για Red Bull

Ελλάδα 20:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύσκολη πρεμιέρα για Red Bull

FORMULA 1

Δύσκολη πρεμιέρα για Red Bull

FORMULA 1

Περισσότερα περίμενε για τον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2015 η Red Bull Racing. Η Αυστριακή ομάδα βαθμολογήθηκε μόνο ένα μονοθέσιό της και τον Daniel Ricciardo να περιορίζεται στην έκτη θέση, από την οποία και είχε εκκινήσει.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

«Δεν ήταν ο συναρπαστικότερος αγώνας. Μετά την εκκίνηση ακολουθούσα τον Nasr αλλά δεν ήμουν αρκετά κοντά για να επιχειρήσω να τον περάσω. Ολοκληρώσαμε τον αγώνα και κερδίσαμε βαθμούς, πράγμα θετικό, όμως έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε. Στα χαρτιά, θεωρώ πως η έκτη θέση ήταν το καλύτερο δυνατό για εμάς σήμερα. Ήταν κρίμα για τον Daniil, ελπίζω να έχει καλύτερο Σαββατοκύριακο στη Μαλαισία. Όσο για τους τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε, τα βασικά προβλήματα είναι στην ισχύ αλλά και την οδηγησιμότητα. Λόγω αυτών, δεν καταφέραμε να πιέσουμε το σασί στα όριά του. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας…», είπε ο Ricciardo.

Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τον teammate του, Daniil Kvyat, που δεν κατάφερε ούτε να εκκινήσει στο πρώτο του Grand Prix ως οδηγός της Red Bull Racing!

Advertisement
Advertisement

«Αναγκάστηκα να σταματήσω καθοδόν για το grid, λόγω προβλήματος στο κιβώτιο. Δεν είναι ευχάριστο να παρακολουθείς τους άλλους να οδηγούν στην πίστα ενώ εσύ είσαι απών. Τα πράγματα μπορούν μόνο να βελτιωθούν, δεν χάνω λοιπόν την αισιοδοξία μου. Πιστεύω στην ομάδα. Ο επόμενος αγώνας είναι σε δύο εβδομάδες και θα πιέσουμε όσο μπορούμε», σχολίασε ο Ρώσος.