Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο του Leclerc

Ελλάδα 18:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο του Leclerc

FORMULA 1

Δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο του Leclerc

FORMULA 1

Πριν την έναρξη της σεζόν δεν λέγαμε τυχαία πως ο Charles Leclerc δεν πάει στη Scuderia Ferrari ως πρόβατο για σφαγή.

Advertisement
Advertisement

Με την ταχύτητα για να κοντράρει (τουλάχιστον) τον Sebastian Vettel, o Μονεγάσκος «θωράκισε» την πρώτη του σεζόν στο Μαρανέλο έχοντας ως μάνατζερ του τον Nicolas Todt, γιο του πρώην επικεφαλής της ιταλικής ομάδας και νυν προέδρου της FIA, Jean.

Ενώ λοιπόν ο 21χρονος ορθώνει ανάστημα… αγωνιστικά, εντός πίστας, ο Todt το κάνει εκτός αυτής. Έχει άλλωστε λόγους έχει και αφορμές, με τα αυτοκτονικά λάθη της Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix του Μονακό, να στερούν από τον Leclerc κάθε ελπίδα για διάκριση.

Ο ίδιος ήταν εκνευρισμένος αλλά όπως φαίνεται, γενικά η πλευρά του έχει δυσαρέσκεια και προφανώς, έχει τον τρόπο να την εκφράσει. Κυρίως μέσω ιταλικών μέσων ενημέρωσης.

Advertisement
Advertisement

Έτσι λοιπόν το formulapassion.it κάνει λόγο για τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους του ταλαντούχου οδηγού και τη διοίκηση της Ferrari. Μάλιστα, κοντά σε ρήξη!

Τα παραπάνω προφανώς αποτελούν ένα καμπανάκι προς τα μεγάλα κεφάλια του Μαρανέλο, με στόχο την ισότητα ανάμεσα στους δύο οδηγούς των κόκκινων. Και εντελώς συμπτωματικά, αυτή η ιστορία «έσκασε» διαδικτυακά μαζί με την έντονη φημολογία για αποχώρηση του Sebastian Vettel από την ενεργό δράση.

Advertisement

Τι λέτε, σύμπτωση;