Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δυο εβδομάδες προθεσμία!

Ελλάδα 4:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυο εβδομάδες προθεσμία!

FORMULA 1

Δυο εβδομάδες προθεσμία!

FORMULA 1

Αυτό είναι το τελεσίγραφο που έδωσε ο Kevin Magnussen στη Renault, που επιμένει να μην ανακοινώνει τα πλάνα της για το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1)

O Δανός αποτελεί φέτος το πρώτο βιολί της γαλλικής ομάδας, στην πρώτη σεζόν επιστροφής της στο σπορ ως εργοστασιακή συμμετοχή. Μετά τα πρώτα 16 Grand Prix της σεζόν, o Δανός έχει κερδίσει τους επτά από τους οκτώ βαθμούς της και γενικά δείχνει πολύ πιο ανταγωνιστικός από τον teammate του, Jolyon Palmer.

Ωστόσο οι Γάλλοι ακόμα καθυστερούν, εξετάζοντας κι άλλες περιπτώσεις οδηγών, με τη λίστα υποψηφίων να περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτά των Felipe Nasr, Esteban Ocon, Nico Hulkenberg κ.α. Πράγμα που προφανώς έχει εκνευρίσει τον Magnussen που πλέον έβαλε χρονικό όριο στην αναμονή.

Advertisement
Advertisement

«Έχουμε διάλογο, έχουμε θετική συζητήσεις και ξέρω λίγο-πολύ πως έχει η κατάσταση. Τους έδωσα λίγο ακόμα χρόνο για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, συγκεκριμένα δύο εβδομάδες. Ελπίζω να έχει προκύψει κάποια εξέλιξη μέχρι τότε», είπε ο 24χρονος μιλώντας στα ΜΜΕ στο περιθώριο του ιαπωνικού Grand Prix.

Μάλιστα, αποδείχθηκε και αρκετά ρεαλιστής σχετικά με τα κριτήρια με τα οποία αποφασίζουν οι ομάδες: «Έτσι είναι η F1. Δεν είμαι οδηγός με μεγάλη εμπορική αξία. Ελπίζω να προτιμήσουν το ταλέντο από τα χρήματα».