Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δίνει ελευθερία στον Leclerc η Ferrari

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δίνει ελευθερία στον Leclerc η Ferrari

FORMULA 1

Δίνει ελευθερία στον Leclerc η Ferrari

FORMULA 1

Όταν στην παρουσίαση της νέας SF90 ο νέος επικεφαλής της Scuderia Ferrari Mattia Binotto, δήλωνε πως προτεραιότητα της ομάδας θα είναι ο Sebastian Vettel, προκάλεσε αρκετά αρνητικά σχόλια.

Advertisement
Advertisement

Ο Ιταλός που από τεχνικός διευθυντής, έχει βρεθεί πλέον σε ηγετικό ρόλο στην ιταλική ομάδα αντί του Maurizio Arrivabene, προσπάθησε με νέες δηλώσεις του να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Παρότι επέμεινε στην προτεραιότητα του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή, ξεκαθάρισε πως ο νέος του teammate, ο μόλις 21χρονος Μονεγάσκος Charles Leclerc, θα έχει το δικαίωμα να μονομαχήσει μαζί του.

«Προφανώς οι δυο τους θα είναι ελεύθεροι να μονομαχήσουν. Δεν θα ζητήσουμε από τον Charles να πάει πιο αργά. Ή τον Sebastian να πάει πιο γρήγορα. Χρειαζόμαστε αμφότερους να δίνουν τα μέγιστα και να κάνουν την καλύτερη δυνατή δουλειά. Όμως σίγουρα αν υπάρξει κάποια διφορούμενη κατάσταση, ο Sebastian είναι αυτός με την περισσότερη εμπειρία, είναι πολλά χρόνια μαζί μας, έχει ήδη κερδίσει τίτλους, άρα είναι ο πρωταθλητής μας», είπε ο Binotto.

Advertisement
Advertisement

Μένει να δούμε τι θεωρείται «διφορούμενη κατάσταση» και αν τελικά όντως δεν θα πατήσει κανένας φρένο στον Leclerc.